Blebetaonica 2
Kaže FaZe.
wooddiebone Pravi gejmeri multiplayer ne smatraju igrom.
fensisuperstar Moglo je biti toliko korisno da možeš samo ostaviti widgete koje želiš. Ovako ti ne da da makneš vijesti, burzu i ostalo...
Da mogu ostaviti samo prognozu, bilo bi savršeno.
Microsoft i korisnici nakon svakog updatea.
Kako se uvijek u predizbornom periodu pojave ideje da se vrati obavezan vojni rok. Ne znam zašto misle da će time pridobiti glasače, ali ok.
- Uređivano
Danas primio prvu dozu nanobota Mislim da mi je to bio najbezbolniji ubod s iglom kojeg sam imao.
Ne trebam nam još vojni rok, ali čim krenu pobjeđivati stranke tipa Možemo znaš da nam slijedi građanski rat za cca 50 godina.
TITANXIS Nije u tome problem, nego Hrvatska već dovoljno dugo nema nikakvog unutarnjeg i vanjskog neprijatelja pa ljudi misle da je kraj povijesti. To što je Hrvatska sigurna i stabilna zemlja ne znači da će takva ostati nakon imigracije svega i svačega, a nerazmonžavanja domaćih ljudi. Kad još na to nadodaš konstantnu sotonizaciju bijelih ljudi u vidu rasizma, okrivljivanja za sve prošle i buduće probleme, a uskoro postaješ manjina u svojoj državi dobiješ efekt Južne Afrike. Teška vremena dolaze za potomke bijelaca, a većina bi prodala svoju majku za €100, a kamo li praunuke tako da ih to i ne zanima. Zato sam ja za kloniranje i genetsku modifikaciju ljudi jer od pronatalitne politike i sličnih ubleha nema ništa, dok nije kasno.