Kaže FaZe.
Blebetaonica 2
wooddiebone Pravi gejmeri multiplayer ne smatraju igrom.
fensisuperstar Moglo je biti toliko korisno da možeš samo ostaviti widgete koje želiš. Ovako ti ne da da makneš vijesti, burzu i ostalo...
Da mogu ostaviti samo prognozu, bilo bi savršeno.
Microsoft i korisnici nakon svakog updatea.
Kako se uvijek u predizbornom periodu pojave ideje da se vrati obavezan vojni rok. Ne znam zašto misle da će time pridobiti glasače, ali ok.
- Uređivano
Danas primio prvu dozu nanobota Mislim da mi je to bio najbezbolniji ubod s iglom kojeg sam imao.
Ne trebam nam još vojni rok, ali čim krenu pobjeđivati stranke tipa Možemo znaš da nam slijedi građanski rat za cca 50 godina.
TITANXIS Nije u tome problem, nego Hrvatska već dovoljno dugo nema nikakvog unutarnjeg i vanjskog neprijatelja pa ljudi misle da je kraj povijesti. To što je Hrvatska sigurna i stabilna zemlja ne znači da će takva ostati nakon imigracije svega i svačega, a nerazmonžavanja domaćih ljudi. Kad još na to nadodaš konstantnu sotonizaciju bijelih ljudi u vidu rasizma, okrivljivanja za sve prošle i buduće probleme, a uskoro postaješ manjina u svojoj državi dobiješ efekt Južne Afrike. Teška vremena dolaze za potomke bijelaca, a većina bi prodala svoju majku za €100, a kamo li praunuke tako da ih to i ne zanima. Zato sam ja za kloniranje i genetsku modifikaciju ljudi jer od pronatalitne politike i sličnih ubleha nema ništa, dok nije kasno.
Heat Ne trebam nam još vojni rok, ali čim krenu pobjeđivati stranke tipa Možemo znaš da nam slijedi građanski rat za cca 50 godina
Nisam ideološki uopće poravnat sa Možemo!, ali pravit se da oni nisu najbolja opcija trenutno je suludo i neinformirano.
Koja je druga opcija koja može prekinuti 30 godina uništavanja i pljačke?
A i ako će biti za 50 godina građanski rat, nije li bolje da obaveznog vojnog roka nema?
Ljudi koji ne znaju ratovati, neće ratovati.
wooddiebone Koja je druga opcija koja može prekinuti 30 godina uništavanja i pljačke?
Ne postoji ta opcija u Hrvatskoj za sad. Pljačkati će se i dalje samo na drugačiji i sofisticiraniji naćin.
TITANXIS Ne postoji ta opcija u Hrvatskoj za sad. Pljačkati će se i dalje samo na drugačiji i sofisticiraniji naćin.
Imaš neki temelj za to pričat ili samo prenosiš birtijaške dosjetke kao svi ostali?
wooddiebone Kaj će mi temelj za nekaj kaj traje od 1945, i ne vidim tome kraja. Povijest nas uči kako stvari stoje kod nas i u svijetu, ko koga gdje i zašto!