fensisuperstar pravi gejmeri koriste Android
Samo hocu reci da smo sto svjesno sto nesvjesno mi dio svega toga sto se dogadja ispred nasih ociju i dijelom krivi/zasluzni za isto, a ne poduzimamo nista ili poduzimamo jako malo da ista ispravimo i ucinimo razliku, a cak i kada ucinimo pitanje je dali smo ucini zapravo ono pravo jer tko ti moze reci sta je dobro, a sta lose?!
Ako ja sebe stavim kao nekoga tko odredjuje sta je dobro, a sta zlo sto to cini mene? Trebam li se svega odreci da bih zivio slobodno? Ili trebam podleci danasnjim standardima jer je to nacin na koji vecina zivi? Dali trebam biti kaznit za sve svoje greske u zivotu, bog zna da sam ih naredao, ili trebam proci nekaznjeno? Trebam li ustrajati biti dobra osoba u buducnosti ili je to nemoguce i utopijski biti uvjek dobar, pravedan i u istom trenutku iskren? Jesam li lud ili su svi oko mene ludi?! Tko mi uopce moze dati odgovore na sva pitanja?! Zivim kako mogu i umijem koliko god to jos dugo ili kratko bilo.
oxi kada mi je objašnjavao zašto nema osobnu i zašto ne vadi krv, da ga vlada nemože nać.
Ti nisi shvatila uopce sto ja zelim reci, a i nisam tu da bih se ikome svidio.