Žena se zna nekad šalit(valjda) da ne bi ni ušla u vezu samnom da je znala da ne znam igrat belu pa bi ja to naučio u tajnosti (kolko se da) pa organizirao neko igranje gdje ono ne bi trebao nekog kraj sebe da mi govori šta da bacim prvo i zašto svaki put da ju iznenadim pa ako ima igrača ovdje da mi preporučite kako bi ja to mogao online najbolje naučit.
Blebetaonica 2
Brijac
Playtoy belot
Pravila i tips and tricks su ti uglavnom ovdje ok:
https://sites.google.com/site/kungtomislav2/home
Joj, Playtoy, kad se sjetim osnovne škole, tamo 6./7. razred pod informatikom bi ga uvijek igrali i to onaj biljar i onda bi u chat jebali ljude u zdrav mozak. 10-tak godina kasnije se to čini kao čisti cringe, ali tad je bilo zabavno
Ja sam briskule odigrao preko 4000 partija
Briškula > bela
I to kao Zagrepčanin kažem!
Probao sam jednom briškulu (ili trešetu, ne znam razliiku) i karte su mi bile čudne.
Jeste možda igrali kartašku igru Lora?
Igra se sa kartama za belu, unutar igre se igra 8 mini igara/8 dijeljenja.
Brutalna igra, puno kompleksnija od šablonske Bele.
Bela mi je ok, igrao sam ju puno, ni Lora jedan puno dinamčnija i zabavnija.
- Uređivano
Hahah koji kralj...ko da je ozivio onaj srpski amfilohije...
Kad su ga pitali kaze:"Zva me Mornar kaze doc ce on i ekipa,a šaš kad su zvali ja izvadia pršuta i sira a i volin popit ...sta ja znam ko je taj sta je snima...pitajte njih tko je tog kretena dovea!"
Seljačina iz Ogorja kojeg za neko divno čudo na kojem još nitko nije pokušao atentat. Želim mu sve loše u životu, a to stvarno nikada ne govorim, osim ovakvim likovima koji su se npr. okoristili krađom u crvenom križu za vrijeme rata.
- Uređivano
Haha...dok sam pisao ovo znao sam da ces se ti javit...naravno da jest..ali mene on uvijek nasmije...
A tko je ukrao za vrijeme rata?
Pa mozda nas i na forumu ima takvih...tako da...svi su se okoristili osim nas par budala...
Ta našmrkana masna nakupina gnoja ti ulazi u vlast na skorim lokalnim izborima... i on je prava slika grada.
A novinarske gnjide mu i dalje daju medijski prostor nako što je više puta prijetio njihovim kolegama...
Ali dobro... Split je propali grad... moralno, društveno, kulturno, sportski,....
Uvijek ima mjesta za takve ljude. Ne bih se čudio da i Bandić u Zagrebu na skorašnjim izborima po sedmi put (p)ostane gradonačelnik. Juričan bi mogao dobiti još materijala za novi filmić. Kad vidiš random ljude kako daju izjave i mišljenje o gradonačelniku, stvarno ne treba puno da uz pomoć takvih i ciljanim manipulacijama vladaš do mirovine. Koliko god pravosuđe bilo sporo i loše, opet i to treba znati.
Ma imas Keruma po cijeloj Hrvatskoj,svaki grad skoro ima svog Keruma tako da...bas smo jadni..
Znači urlam!