Blebetaonica 2
Kolega ima porive oblizat svima face kad je pijan, krece jezikom sa cela pa preko jednog obraza sa strane. Sad vise ne smije
Prste najcesce guram u gitaru, ali operem ruke, necu da moja bebica mora brinut.
oxi mislim da znam odgovor huehue
Član je još aktivan
Vizionari Kramer i Newman.
yakuza_stinger a daj nemoj mi to radit, sad moras rec
oxi ako se ne varam, to je bio Cole, al primio je prste u usta zaprljane nikotinom od cure nakon žvaljenja pa se skoro zbljuvo.
Zabrinjavajuće da ja ne pamtim u zadnje vrijeme tonu stvari pa sumnjam na Alzheimer, a ovakve pizdarije će mi vječno kvarit sive stanice.
Žena se zna nekad šalit(valjda) da ne bi ni ušla u vezu samnom da je znala da ne znam igrat belu pa bi ja to naučio u tajnosti (kolko se da) pa organizirao neko igranje gdje ono ne bi trebao nekog kraj sebe da mi govori šta da bacim prvo i zašto svaki put da ju iznenadim pa ako ima igrača ovdje da mi preporučite kako bi ja to mogao online najbolje naučit.
Brijac
Playtoy belot
Pravila i tips and tricks su ti uglavnom ovdje ok:
https://sites.google.com/site/kungtomislav2/home
Joj, Playtoy, kad se sjetim osnovne škole, tamo 6./7. razred pod informatikom bi ga uvijek igrali i to onaj biljar i onda bi u chat jebali ljude u zdrav mozak. 10-tak godina kasnije se to čini kao čisti cringe, ali tad je bilo zabavno
Ja sam briskule odigrao preko 4000 partija
Briškula > bela
I to kao Zagrepčanin kažem!
Probao sam jednom briškulu (ili trešetu, ne znam razliiku) i karte su mi bile čudne.
Jeste možda igrali kartašku igru Lora?
Igra se sa kartama za belu, unutar igre se igra 8 mini igara/8 dijeljenja.
Brutalna igra, puno kompleksnija od šablonske Bele.
Bela mi je ok, igrao sam ju puno, ni Lora jedan puno dinamčnija i zabavnija.