wooddiebone
Nisi jedini.
Blebetaonica 2
- Uređivano
Deadwalker Je, tak nekak, meni je writing jako ok, volim efekt koji su stvorili, ton priče i jako volim lore koji baš proširi sve skupa. One crtiće i videe od doktora sam s guštom gledao, evo igram opet na PS5 i prisjećam se svega s guštom. Likovi i razgovori s njima su dosta off, to i mene dosta jebe.
Gameplay je meni pun pogodak, Uncharted i ovo što gore spominjete nema ni blizu takav gameplay kao Control, toliko vrstu zabave definitivno nisam imao u napucavanju u Unchartedu (ako pricamo čisto za gunplay). Control ima toga gdje je fulao, ali meni je kao jedno sasvim solidno izdanje igra koju evo drugi put guštam i nemam problema s ničim previše.
Nemogu se sjetit, tko je pisao da voli gurat prste ljudima u usta? Neznam jel to bilo na ovom forumu ili proslom, ili cak gameplayu. Ajmo starosjedioci sjetite se.
Ne znam tko je, ali nekako sumnjam da ljudi imaju razumijevanja za takvo ponašanje (pogotovo sad), osim ako nije sporazumno tijekom seksa, lol. Stavljanje vlastitog prsta u usta je regresivno ponašanje btw.
Kolega ima porive oblizat svima face kad je pijan, krece jezikom sa cela pa preko jednog obraza sa strane. Sad vise ne smije
Prste najcesce guram u gitaru, ali operem ruke, necu da moja bebica mora brinut.
oxi mislim da znam odgovor huehue
Član je još aktivan
Vizionari Kramer i Newman.
yakuza_stinger a daj nemoj mi to radit, sad moras rec
oxi ako se ne varam, to je bio Cole, al primio je prste u usta zaprljane nikotinom od cure nakon žvaljenja pa se skoro zbljuvo.
Zabrinjavajuće da ja ne pamtim u zadnje vrijeme tonu stvari pa sumnjam na Alzheimer, a ovakve pizdarije će mi vječno kvarit sive stanice.
Žena se zna nekad šalit(valjda) da ne bi ni ušla u vezu samnom da je znala da ne znam igrat belu pa bi ja to naučio u tajnosti (kolko se da) pa organizirao neko igranje gdje ono ne bi trebao nekog kraj sebe da mi govori šta da bacim prvo i zašto svaki put da ju iznenadim pa ako ima igrača ovdje da mi preporučite kako bi ja to mogao online najbolje naučit.
Brijac
Playtoy belot
Pravila i tips and tricks su ti uglavnom ovdje ok:
https://sites.google.com/site/kungtomislav2/home
Joj, Playtoy, kad se sjetim osnovne škole, tamo 6./7. razred pod informatikom bi ga uvijek igrali i to onaj biljar i onda bi u chat jebali ljude u zdrav mozak. 10-tak godina kasnije se to čini kao čisti cringe, ali tad je bilo zabavno
Ja sam briskule odigrao preko 4000 partija
Briškula > bela
I to kao Zagrepčanin kažem!
Probao sam jednom briškulu (ili trešetu, ne znam razliiku) i karte su mi bile čudne.