Garrus_V ti znaš da Tenev čita sa papira upute svog odvjetnika?

😃
😃
1 / 2
u biti to nije taj video. Ima video gdje frajer na svako pitanje spusti pogled gleda u kut ispred sebe i tek onda odgovara

fensisuperstar cuomo ga je sredio samo tako, pa u pet minuta ni na jedno pitanje nije imao odgovor.

btw. malo sam glupo postao, odgovor je bio naravno vezan uz tvoj video. video koji sam postao sam smatrao zanimljivim za temu opcenito. mada pretpostavljam da si skontao.

Garrus_V ali realno sami su si krivi. Mogu shortsellati stock u zaborav, i to je rizik. i onda kad se sjebu onda plaču tati mami da ih bailoutaju. Mrš. jbt ovi hedgefundovi su postali kao njubare koji zele easy mode na souls igrama. Igraš hardcore bez sejva pizda ti materina and you got outplayed son. tko se mača lača od mača i povraća, la kukarača. l2p gitgudscrub, hajduk prvi - ivan pavao drugi.

ono ekipa sa reddita im objasnila

evo ga i vuk sa zidoulice!

Jučer navečer pogledam po ne znam koji put Requiem For A Dream, sad maloprije žderem meso za ručak i onda se sjetim Letove ruke sa kraja filma... bemti život, skoro sam se cijeli ispovraćao.

Od danas me zovite gymkhamaSuperstar. Nabijem nakurac ravnu goru.

Kako doge coin napreduje? nesto pada danas :S

zontra davno jos, investirat cu u njega ukoliko se opet srusi ispod ispod 20k, ali ne vjerujem da hoce

S obzirom da @Fico odmah misli da provociram nešto u Tech temi, onda ću ovdje napisati.

@pravednik
        Samo sam rekao da je Control dosadna igra tj. ima prosječan gameplay iako je lijepa igra i tehnički dosta napredna. Ali ja je nisam mogao igrati više od nekoliko sati. Baš mi nije imala neki "hook" da bi to nastavio igrati.

Pa me zato i ne smeta to što je igra na nekim bezveznim postavkama jer je neću opet pokrenuti.

To je ok kolega, naravno da netreba igrati igre na silu samo radi grafike.
        Recimo Crysis 3 imao je(ima) vrhunsku grafiku ali igra je smeće(subjektivno) i nebi ju igrao ponovno da mi platiš.

E da. To je subjektivno ali rasprava se svodila na tehnikalije.
        Koliko je Control tehnički napredna odnosno igra koja gura 4 stvari odjednom.
        Baš kao u nekim trailerima ili očekivanjima gamera.

Animacije, destrukcija, fizika, hrpa alpha efekata doslovno hrpa, na to sve vrhunsko osvjetljenje i ray tracing.
        Naravno da guši i RTX 3090.
        Treba to prožvakati odjednom.
        Pa su ti takvi naslovi test snage konzola.

I ponavljam po 200x puta.
        Nitko nebi ulazio u takve rasprave da Sony i Microsoft aktivno ne nameću fore odnosno guraju svoje konzole u red sa PC-em.
        Kežualci nasjednu.
        Kvragu, nasjeo i ja. Gledajući Cernya čovjek očekuje state of the art tehnologiju, nešto novo, nešto divlje.
        Sasvim drugačiji pristup.
        Dođe ti multiplatform i baci sve u vodu.
        Nema te tehnologije koja može zamijeniti hardver, u slučaju ray tracinga koji je na RDNA 2.0 slabiji nego kod Nvidie.

Ne znam jel itko probao igrati The Medium... Meni se nije nimalo svidjela igra. Ne želim ništa spoilati naravno jer je igra još jako svježa, ali meni osobno nije uopće sjela.

realno ne vidim kako Control moze biti dosadnija igra i imati gori gameplay od bilo kojeg third person shootera u posljednih nekoliko godina. sad neka mi netko kaze samo da je uncharted ili gears of war, a da ne spominjem kopije tih istih, mehanicki i gameplayom bolja igra od Controla. Control je valjda prva igra nakon Vanquisha iz 2010. da nije bezlicni tps kakvih imamo na bacanje.

NeithRedhat gameplay je smece nevidjeno.

maverick igra je bas razocarala totalno, ni blizu Silent Hilla. Zali Boze vremena i činjenice da je 50 dolara haha

edit: da se razumijemo, ja nisam kupila igru, gledala sam gameplay na yt haha nisam luda xD

NeithRedhat Zali Boze vremena

ova misao meni cesto prolazi glavom nakon igranja mase igara, ali jbg, nikad da se naucim pameti.

NeithRedhat ja nisam kupila igru

i da jesi, uvjek postoji refund (ako igras na pc jelde). meni je otprilike 20min do max sat vremena dovoljno da vidim dali je gp odlican/dobar/los ili zao ovaj smece.
              ako bi postojala statistika, vjerujem da ima jedno 10 puta vise igara od kojih sam odustao naspram onih koje sam aksuli zavrsio.

maverick
                Ne znam jel tvoj svaki post mora biti provokacija?

Nisam još igrao Control, ali po viđenom, Unchartedu ne može ni prismrdit pričom i zabavom.
                A i samo to što su obje igre TPS ne znači da su za usporedbu.
                Unchartedu je TPS samo dio igre dok je u Controlu to glavna os gameplaya.

Bolja usporedba ti je recimo Max Payne 3.

Ja sam davno skužio da me ti pure TPSi ne privlače baš. Pogotovo po Remedy receptu.
                Onaj Alan Wake je imao zanimljivu premisu s tim triler horror forama, ali Quantum Break je bio doslovno skup arena sa scenama između, a to je i Max Payne tako da mi ni on nije sjeo.

Meni ipak treba više od igre.

Tipa Mass Effect sere po svemu tome više puta uzduž i poprek.

wooddiebone moj post je bio usmjeren na nexusov, tako da djaba dizes grablje.

i prekini me molim te nasmijavati sa ovakvim nebulozama lol

Unchartedu ne može ni prismrdit pričom