prayer kad vidis ovoliko pinky sranja oko nje i koliko je u tom barby svijetu znas da si nasao turpiju i da trebas bjezati glavom bez obzira sto dalje od nje.

jesam samo ja toliko propao da se budim poslje 12 subotom i uz kavu odmah razmisljam popiti i pivo? isto hebeni pijanac!

ova korona me ucinila propalicom lol. znaci NIKAD nisam sam doma sjedio i pio pivo prije korone, NIKADA.

ovo je hebeno zabavno gledati. skip stupid intro!

Kurve janjetina i vuco

U koje tu u HR?
      Nemamo ništa legalno. Ovo na crno je
      katastrofa i tržište bez kontrole.

A tak i tak i da mogu prek granice zatvorili im radnje.

fensisuperstar nastup ovog voditelja je toliko agresivan da mene cini nervoznim samo gledajuci ga. nekoliko puta je palihapitiyi rekao kako mu nije odgovorio na pitanje a svaki put kad mu ovaj dokaze da je u krivu, pjeni se ko malo dijete.

Garrus_V ti znaš da Tenev čita sa papira upute svog odvjetnika?

😃
        😃
        1 / 2
        u biti to nije taj video. Ima video gdje frajer na svako pitanje spusti pogled gleda u kut ispred sebe i tek onda odgovara

fensisuperstar cuomo ga je sredio samo tako, pa u pet minuta ni na jedno pitanje nije imao odgovor.

btw. malo sam glupo postao, odgovor je bio naravno vezan uz tvoj video. video koji sam postao sam smatrao zanimljivim za temu opcenito. mada pretpostavljam da si skontao.

Garrus_V ali realno sami su si krivi. Mogu shortsellati stock u zaborav, i to je rizik. i onda kad se sjebu onda plaču tati mami da ih bailoutaju. Mrš. jbt ovi hedgefundovi su postali kao njubare koji zele easy mode na souls igrama. Igraš hardcore bez sejva pizda ti materina and you got outplayed son. tko se mača lača od mača i povraća, la kukarača. l2p gitgudscrub, hajduk prvi - ivan pavao drugi.

ono ekipa sa reddita im objasnila

evo ga i vuk sa zidoulice!

Jučer navečer pogledam po ne znam koji put Requiem For A Dream, sad maloprije žderem meso za ručak i onda se sjetim Letove ruke sa kraja filma... bemti život, skoro sam se cijeli ispovraćao.

dobar bit

Od danas me zovite gymkhamaSuperstar. Nabijem nakurac ravnu goru.

Kako doge coin napreduje? nesto pada danas :S

zontra davno jos, investirat cu u njega ukoliko se opet srusi ispod ispod 20k, ali ne vjerujem da hoce

S obzirom da @Fico odmah misli da provociram nešto u Tech temi, onda ću ovdje napisati.

@pravednik
              Samo sam rekao da je Control dosadna igra tj. ima prosječan gameplay iako je lijepa igra i tehnički dosta napredna. Ali ja je nisam mogao igrati više od nekoliko sati. Baš mi nije imala neki "hook" da bi to nastavio igrati.

Pa me zato i ne smeta to što je igra na nekim bezveznim postavkama jer je neću opet pokrenuti.

To je ok kolega, naravno da netreba igrati igre na silu samo radi grafike.
              Recimo Crysis 3 imao je(ima) vrhunsku grafiku ali igra je smeće(subjektivno) i nebi ju igrao ponovno da mi platiš.

E da. To je subjektivno ali rasprava se svodila na tehnikalije.
              Koliko je Control tehnički napredna odnosno igra koja gura 4 stvari odjednom.
              Baš kao u nekim trailerima ili očekivanjima gamera.

Animacije, destrukcija, fizika, hrpa alpha efekata doslovno hrpa, na to sve vrhunsko osvjetljenje i ray tracing.
              Naravno da guši i RTX 3090.
              Treba to prožvakati odjednom.
              Pa su ti takvi naslovi test snage konzola.

I ponavljam po 200x puta.
              Nitko nebi ulazio u takve rasprave da Sony i Microsoft aktivno ne nameću fore odnosno guraju svoje konzole u red sa PC-em.
              Kežualci nasjednu.
              Kvragu, nasjeo i ja. Gledajući Cernya čovjek očekuje state of the art tehnologiju, nešto novo, nešto divlje.
              Sasvim drugačiji pristup.
              Dođe ti multiplatform i baci sve u vodu.
              Nema te tehnologije koja može zamijeniti hardver, u slučaju ray tracinga koji je na RDNA 2.0 slabiji nego kod Nvidie.

Ne znam jel itko probao igrati The Medium... Meni se nije nimalo svidjela igra. Ne želim ništa spoilati naravno jer je igra još jako svježa, ali meni osobno nije uopće sjela.