Blebetaonica 2
Tzereen Dođe mi da se preselim na more.
a tu misliš nije sparno?
- Uređivano
A je ali misli na more kao more pa se u njem rashladiš. Meni bi pasala neka planina, kućica drvena u blizini nekog jezera, rijeke ili većeg potoka gdje voda cirkulira i stvara onaj žubor. Ili se pridružit ovim devčinama.
fensisuperstar ne, dolje je ipak drugačije nego na kontinentu.
A i možeš se bućnut da se osvježiš.
Fensi kupio optigrill, nestalo struje na cijelom Balkanu.
Bio sam prekjučer 15 do 9 navečer na istočnim obroncima Medvednice, u hladu šume, na nekih 500 metara nadmorske visine. Bilo je katastrofa vruće, nema osvježenja ni u debelom hladu. A na poslu i doma pod klimom, kišem konstantno od nje.
Da je barem ovako 365 dana u godini, jebem ti zimu.
Tzereen ne, dolje je ipak drugačije nego na kontinentu.
Ok. Pogledaj uv index i usporedi temperature zagreba sa par gradova na obali pa razmisli opet.
Bućnut se nije pametno do 5-6 sati popodne jer je sunce bolesno. Hitna vozi 24 7 od srčanih i moždanih jer su turisti retajni.
Danima ne puše vjetar, u hladu je odvratno vruće koliko je sparno a ako ideš po suncu prži te 9tka.
fensisuperstar sparno je, ali ipak je gore u unutrasnjosti. Mi smo imali neke druge probleme zadnjih dana. 34-37 stupnjeva, vlaga 60% i vise, jugo nosi vlazni morski zrak, a sunca ne vidis, jer je toliko pijeska u zraku da se ni nebo ne vidi
Jebemti paljenje klima uređaja svi odjednom a di je još paljenje pećnica, kolačeki i pizze se peku.
Brač zadnjih par dana, a ne pomaže ni kad crkne struja dio dana: