Fenix ti nemas optigrill?
Blebetaonica 2
fensisuperstar realno ne moze, mozda jedino za black friday iako onda dizu cijene pa dodjes na isto.
fensisuperstar imam klasični roštilj od 2kW s grijačem i rešetkom i pečem ko muškarac na njemu, nikakvi jebeni senzori
- Uređivano
Fenix pečem ko muškarac
Imaš sreće što nema dejdemovaca! Sad bi te razapeli zbog ne korištenja đendr inkluziv jezika.
Gle ja nisam ni znao da taj tefal ima senzore. Meni je da ispečem meso dobro. Imam veliki roštilj isto ali nije mi praktičan u kući već ga moram furat vani. Baš veliki roštilj.
Više gledam nešto praktični ta daily use. Plus da mami malo olakšam.
@renda hvala :-)
Offtopic:
Jeba
Zasto ja ovo slusam na poslu…. :-D
- Uređivano
Kak podnosite ovu vručinu?
Ne želim klimu palit jer se razbolim od nje nakon dan dva pa neki ventilator imam koji malo olakša situaciju.
Voda iz pipe mi je pretopla postala a još ovih dana je više kloriraju nek inače u ZG tako da je bijela kao soda voda a bez nje ne može se.
Tzereen Dođe mi da se preselim na more.
a tu misliš nije sparno?
- Uređivano
A je ali misli na more kao more pa se u njem rashladiš. Meni bi pasala neka planina, kućica drvena u blizini nekog jezera, rijeke ili većeg potoka gdje voda cirkulira i stvara onaj žubor. Ili se pridružit ovim devčinama.
fensisuperstar ne, dolje je ipak drugačije nego na kontinentu.
A i možeš se bućnut da se osvježiš.
Fensi kupio optigrill, nestalo struje na cijelom Balkanu.
Bio sam prekjučer 15 do 9 navečer na istočnim obroncima Medvednice, u hladu šume, na nekih 500 metara nadmorske visine. Bilo je katastrofa vruće, nema osvježenja ni u debelom hladu. A na poslu i doma pod klimom, kišem konstantno od nje.
Da je barem ovako 365 dana u godini, jebem ti zimu.
Tzereen ne, dolje je ipak drugačije nego na kontinentu.
Ok. Pogledaj uv index i usporedi temperature zagreba sa par gradova na obali pa razmisli opet.
Bućnut se nije pametno do 5-6 sati popodne jer je sunce bolesno. Hitna vozi 24 7 od srčanih i moždanih jer su turisti retajni.
Danima ne puše vjetar, u hladu je odvratno vruće koliko je sparno a ako ideš po suncu prži te 9tka.
fensisuperstar sparno je, ali ipak je gore u unutrasnjosti. Mi smo imali neke druge probleme zadnjih dana. 34-37 stupnjeva, vlaga 60% i vise, jugo nosi vlazni morski zrak, a sunca ne vidis, jer je toliko pijeska u zraku da se ni nebo ne vidi
Jebemti paljenje klima uređaja svi odjednom a di je još paljenje pećnica, kolačeki i pizze se peku.