Ronin će ti upvoteati samo PS postove, svi znamo tko je to 😄

A što se tiče ovog momka, nije ništa ilegalno ni ne pada mi na pamet ganjati ga. Za razliku od Micha (koji isto radi accove), ovaj je dobroćudan. To što on radi je benigno i mogu onemogućiti u nekoliko minuta, samo je čudno…

Osejćao sam se posebno jer sam mislio da samo meni lajka postove.. dečko, sad sam razočaran 🙁

Evo kad naručiš tortu od šiptara, a ne znaju baš hrvatski.

Bude se pojela, izgleda fino. Hebeš slovo više ili manje 😃

Piši kako govoriš. Onaj ko je radil tu tortu, držal se tog pravila.

Sterlok Koljače i sljadoljed ume da prave, samo hrvatski ne razume. 😆

Fenix pa jel nije prije bilo da si morao dobiti pozivnicu da se možeš reg na forum. Ok, više ne treba tako šta, ali bi možda moglo se prije registracije poslati prvo zahtjev te ipak na neki način provjeriti IP adresu i sl, da ne bude da neki prave milijun acc i onda kada se sve provjeri, vi samo odobrite. Ionako je ovo prilicno mal Community, što je u jednu ruku i dobro.

Mislim da je mene @Brijac pozvao na forum, pa eto njemu zahvalite što me trpite godinama (točnije skoro 9 godina) lol

O najveći sine Zinedine, nesuđeni vođo ujedinjene oporbe i vlade nacionalnog spasa, nismo te zavrijedili!

Jao pa takav sam imao u osnovnjaku, naravno bez Uno brandinga 😃

Želim si kupit jednu Watch Dogs igru a neznam koja je ovako dobra pomalo u svemu. Čitam na netu da je to Legion kao najbolji nastavak dok neki tvrde da je to ipak Watch Dogs 2 pa se ne mogu odlučiti. Ne želim puno gledati walkthroughove na YT da mi bude bolji ugođaj kod prvog igranja. Šta mi predlažete vi koji ste Watch Dogs fanovi odigravši sve WD igre i koja bi se baš isplatila za oidigrati?

• buz

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

TITANXIS Pošalji mi adresu na PM, ja ću ti poklonit prvu. Ili to ili ću slomit disk.

TITANXIS wd 1 i wd 2. A ako ti itko kaze wd3 taj ti nije prijatelj i ne smiješ ga puštati u kuću.

Najbolji je zapravo DLC iz Legiona, Bloodline, to je trebala biti cijela igra.