Nexus Aha...i što ćeš onda kada ne budeš mogao naplatiti kazne od 300-400-500 kn? Popunit zatvore? Može.
Ovrhe na neplaćene kazne? Ljude ne možeš ni ovršiti više. Vidiš li o kakvim problemima ja ovdje govorim?
ovo si napisao kao da unaprijed već znaš da se nitko neće htijeti držati tih propisa.
Zato što i sam znaš i sam da smo narod pun debila koji se ne može držat pravila čak i kad je u pitanju nečiji život.
I onda se čudiš što imamo takve "drakonske" zakone?
Bitch please.
Nexus Činjenica je ta da hrpetina ljudi u nas ne može priuštiti stat/kuću za sebe pa se živi s rodbinom. Ako ćeš se pretvarati da je to neistina, onda sebe lažeš.
kaj ti mislis da mi nećemo morat dizati hipoteku/kredit na XX godina? Mene jebe svaka državna institucija kad su u pitanju bili podizanje papira. Ukradeno mi je skoro 50 tisuća kuna jer mi ženska nije dovršila pečatirat papire prije nego se promijenio zakon gdje mi papiri više nisu bili valjani a odbili su preuzeti to u novom roku, pa sam morao opet platit za ISTI JEBENI KURAC. Koliko god me ova država jebe ja i moja obitelj ćemo se IZBORITI koliko god je moguće za bolji život. Neću krivit ni državu ni pičku materinu, potrudit ćemo se koliko god jebeno možemo. U istoj smo situaciji kao i svi ostali samo nešto poduzimamo u vezi toga. Neću živit kao paćenik na cesti i plakat kako me svi jebu u šupak. Čitav život me netko ili nešto pokušava izjebati i iskoristit pa kaj sad. Moram šparati svaku kunu jer znam da kad dignemo kredit bit ćemo u kurcu dugo vremena. I kaj bi trebao sad plakati i srat po državi koja je utemeljena od lopova. Kaj očekujete. Svake godine isti ljudi sjede za istim stolovima i vrše iste stvari nad narodom ali jebene velike Rvatine misle da će se nešto drugi desiti ako za stolom Piše HDZ IDS SDP i KURCEMPOČELU. Ako želite promijeniti politiku krenite se svi baviti istom i onda pokušajte promijeniti sustav ako možete.
Good luck. Lijep pozdrav. Ja plakat neću. Ali ću zvati policiju kad vidim šupka bez maske u trgovini.
zato. što. mogu.