StarFox_N Poserem im se na Američki san.

The government here can suck my balls
Policing the world in overalls
Armed rebellion minority
Disrespected race, colored mind
Crazed loonies all walk the streets
Missing children on milk cartons
Mother selling child for crack
Mr. President check your back

-Temper

Milanović i Plenković su sve deblji, pa dokle će se tovarit? Nisu više mladi, a ne misle ništ na zdravlje.

Oni spadaju među najdeblje predstavnike nekog naroda. Baš smo okruglička nacija.

pravednik

Imaju duge noge pa ih to malo podiže. Milanović se je specijal udebljal. Baš u licu se vidi i teško već počel disat. Ova predsjednička uloga figure će ga uništit.

Bil je tak lepi dečec dok je bil samo šef u SDP-u.

Raziel

A pohani morski pas?

Za Kroeijšu mi malo čudno da je vinčeko glavni izbor. Morti su na dva čovjeka ispitanika stvorili tu mapu i mogu si mislit u koju regiju su išli pitat.

herc Plava boja = totalni degeni

Plava boja <33

Brandy Stock 84 <333

Vino omiljeno, a najviše se pije pivo.

Kod nas ne ulazi u statistiku sve kaj se doma ispeče…rakijetine koliko voliš. Ameri od toga napravili famu "moonshine" jer to rade poskrivečki…kod nas je to narodni događaj. Poslije se prodaje na sve strane i još više pije. Kod nas je rakija lijek za sve a oni pričaju o vinu.

Au nek su ih istrolali. :-) ovo sa tarkovom je čisti scam

U kaj su optimistični.

Rijetko znam ljude da su doživjeli 80 a sve više umiru mlađi pa i moja generacija 90-ih.

Ratovi, elementarne nepogode, bolesti razne i pandemija koja je redom pobila najviše starije stanovništvo.

Fejk podaci jer nije u interesu probuditi ljude da će živjet sve manje a radit više. Zamisli, od 7. godine postaneš rob sistema do 65. pa ak si sretan imaš još 5-10 godina mirovine.