Sretan Uskrs
Blebetaonica 2
Brate dosli muž i žena iz njemačke kaže on bi napravili check in.
Kamp se otvara ovaj gdje sam trenutno za 3 tjedna?
Faca mu problijedila.
Ja ne kuzim ljude koji odu tak negdje na put bez da provjere info o objektu ili bez da se checkiraju.
Srecom otvoren drugi kamp pa ajde nece im propast put…
Ali strasno nesto.
Pa realno su i napravili check in i out.
Ipak si ih prihvatio kod sebe doma? A ja mislio da si otkazao svoj kamp.
Raja, sretan Uskrs
Baš neobično jer ne pamtim kada je Uskrsni ponedjeljak pao baš na 1 travanj ili Prvi april kako se to nekoć govorilo a meni je nekako draže reći "Prvi april" kada se zbijaju šale. Dal ste kad nasjeli na taj dan pa povjerovali u nešto?
TITANXIS Jesam nasjeo sam. Ujutro u 7 otvaram novine…
Ide članak…Livaja položio vozački…prvi dan pod ručnom okrenuo vozilo u gradu.
Rekoh koji debil…pa svatio da je 1.4…i da sam debil zapravo ja.
Danas žena i ja slavimo sedam godina braka. Sedma godina je kakti nesretna? Točno se zmislim kak je punica bubnula nek se ženimo na prvi april. I pogledal datum za 2017., tadašnja djevojka je rekla da može taj datum. Na fejsu ljudi mislili da smo napravili najbolju zajebanciju, a mi se stvarno oženili.
Negdje je bio taj podatak da ljubavne krize kreću negdje u sedmoj godini (vjerojatno ima veze sa stopom razvoda), ali prema nekim novijim istraživanjima kriza dolazi već nakon treće godine. Užurbani stil života, uzimanje "zdravo za gotovo" i tako to. Tak da, vjerojatno ste već izgurali tu fazu.: p
I vrijeme/period veze igra ogromnu ulogu u razvijanju braka kasnije. Parovi koji su brzo ušli u brak, ne istraživajući partnera u potpunosti u periodu veze imaju velike šanse da padnu u krizu.
Najjači su mi ljudi koji poslije par mjeseci veze stupe u brak, i kasnije se razvedu jer ne funkcioniše. Ono, šta ste očekivali. Ja mjesecima igram Witcher 3, pa nisam istražio sve u potpunosti.
18 godina veze i 8 godina braka. Guramo dalje i svakim danom nam je sve bolje, sve zrelije i sve vise postovanja.