prayer Split

Split his head open.

prayer nije Split nego Kaštela i, molim bez djecjih i imbecilnih komentara (kakvih cak eno ni na redditu nema, al moraju se lokalni malogradjanski kompleksi lijecit) jer se puno veca sranja dogadjaju u vecim gradovima, iako sam rijetko u kojem vidija ovakve hvalevrijednu reakciju prolaznika, a pogotovo zato jer poznajem jako dobro obe zrtve.

Sa Krunom sam dosta planinarija i bija u gss-u dok nisam poceja plovit, jedna od najdobrocudnijih osoba koje poznajem. I taj citav dan je osigurava tri planinarska drustva u brdu, da bi ga pri povratku kuci docekalo šizofreničarsko smece koji je odavno treba bit u zatvoru ili u ludari.

Taj Krivic ima sricu sta ja nisam tuda prosa tada, iako svaku vecer tom rutom prodjem kad setam, jer da sam ja vidija Šulu kako lezi na podu s tri metka u tijelu, iscupa bi mu i ruke i noge.

Blitz Takvih bolesnika koji hodaju ulicom a trebali bi biti u nekoj ustanovi ima svugdje.

U jednom Labinu koji je mali grad znam ih nekoliko.

Samo je pitanje vremena kada će netko nastradati od takvih pa će onda odjednom svi biti pametni i pričati.

Ali biti će prekasno.

Koji password manager koristite ? Nisam do sad ni jedan ali vrijeme je da pocnem.

Treba mi isti da bude za mob i za komp , nije problem jednokratno platiti ali subscription ne dolazi u obzir.

bosscorelli Koji password manager koristite

Ak računam ovaj Edgeov onda je to to a druge nit jednog. Jedini moj lozinka menađer je tekica sa lozinkama i ja sam u toj tekici menađer. S vremena na vrijeme ih promjenim. Nije mi teško svaki puta upisivat za neke važnije stvari jer ne želim da mi išta upamti moju lozinku.

Lozinke su mi zbilja ionako još i non sense tak da ih nemrem ni ja upamtit i kada bih ih išao upamtit. Jedino gmailu i YT sam dopustil da mi upamti a ostalo nebitno i ak provale, nemaju kaj vidjet. Jedino kaj svakodnevno koristim je i FFA a drugo me ne zanima.

bosscorelli Pogledaj si BitWarden. Open-source je, besplatna verzija je isto odlicna, a placena ide po pretplati, no jedina veca znacajka koju s njom dobijes je 2FA, no to nije preporuceno imati unutar samog password managera, to je bolje odvojeno. Sto se 2FA tice i tvog zahtjeva da imas i na mobu i na kompu isti, najprakticnija opcija je Authy.

Danas dobio prvu YT reklamu vezanu za izbore. I to od nekog lika iz IDS-a. Ha, netko je nešto žešće zabrljao, ne znam jesam li u životu nešto oko IDS-a na internetu istraživao. Ajde da su mi dali reklamu za Možemo, Most, SDP, HDZ, DP ili tako nešto, ali IDS, totalno random.

umro hrvat kojeg su u sub prebili neki panjevi u Dublinu….poznavajuci njihovu policiju taj slucaj ce otici u zaborav

klinjo Na električnu stolicu ako su detalji točni što pišu novinari.

klinjo Povraća mi se od ovog, moja kćer ima 2 godine.

Doduše, ne dozvoljavam si da je u bilo kojem trenu više od 5 metara od mene, ali svejedno.

klinjo

Više ne mogu vjerovati ni tome jer piše se da je curica čak i prodana što bi bilo izglednije jer koji bi bio smisao ubit maleno djete bezveze.

TITANXIS

2 komunalna radnika pijani su udarili dijete jer su priznali ubojstvo. Forenzičari su potom pronašli krv na haubi službenog vozila, i potvrdili njihovo priznanje.

Ono što je za vješanja na sred trga jeste činjenica da je dijete bilo živo dok su je vodili na smetljište da je zakopaju.

Mene samo zanima zasto su roditelji tako cudni u cijeloj prici? Kao da tu ima jos nesto ili su to novinari samo tako uspjeli prikazati

Raziel

Ta priča mi je također čudna. Udare dijete vozilom, odvedu je na smetlište i poslije priznaju šta su napravili.

Od samog početka nestanka dvogodišnje djevojčice iz nekog dvorišta pa sve do sada traženja tijela, sve mi to jako neshvatljivo, jer možda prava istina negdje lebdi u zraku.

Što ima za čuditi za zemlju gdje su i pokolji postali ništa neuobičajeno. Po oružju po glavi stanovnika su valjda drugi iza USA. Mislite da je loše kod nas? Uvijek može i gore.