"prezivio" Zagreb i vratio se kuci <3

posto sam zadnji put prije cca 10tak god bio u ZG te kad usporedim sa sadasnjim, pa nije se previse promjenio osim da je pun azijata 😃 i dalje mi ostaje onak neku cudan odbojan osjecan kad sam tamo….

Genesis Kaj ti je odbojno, kaj nema 50 milijardi komaraca?

Nije loše u OS ljeti…barem dok ne odeš na periferiju, tamo baš i ne zaprašuju.😅 Meni je ZG ok, ali mislim da ne bih imao živaca ujutro putovati gradom kroz one gužve. No da, baš više nego ikad upada u oko koliko dotepenaca imate.

Btw. sad mi izbacilo da je Apple navodno nedavno kompletno odustao od projekta izrade svog EV-a. Ima boga izgleda.🙏

[unknown] No da, baš više nego ikad upada u oko koliko dotepenaca imate.

Ček sad kad počnu oplođivat Hrvatice, bit ćemo prava multikultularna zemlja. Uglavnom početak kraja. Naših 400000+ ljudi koje je odselilo nisu od države dobili ništa, a za radnike trećeg svijeta evo stanovi i plaće od 1000e.

Azijati su još više manje ok, ali Indijci su više manje "stoka" , barem ono što sam ja upoznao. Njima je bitan samo novac, da mogu oni bi zapaili cijelu EU za pare.

Da mi je netko jučer rekao da ću danas ujutro prije kave i cigarete vidjet spejsa kako mi pjeva Purple Rain, otvorio bi bolovanje.

buz Kaj ti je odbojno, kaj nema 50 milijardi komaraca?

Nemoj tako, pa manje vas je 😃

yakuza_stinger

Fb.

Btw jučer se odlogirao i obrisao Fb aplikaciju. Sam proces traje duplo duže nego da se logiraš ispočetka.

I umro mi je i msngr sa brisanjem Fb-a tako da i tu manje gužve, više vremena za igranje 🙂

[unknown] Btw jučer se odlogirao i obrisao Fb aplikaciju

Čestitam jer je žderač memorije i baterije. kao i slične aplikacije na mobu. Odavno ga ja maknuo.

Ako kojim slučajem poželiš opet bit dio njega, radije iz browsera mu pristupaj.

Nekaj ne štima sa postovima ili je to do mog laptopa, jbg, više ni sam neznam.

odgovorio sam Kikiller a onda piše da sam odgovorio "nepoznatom"

Ja da i hocu face ne radi.

Dakle jučer me odjavilo…i danas se probam prijaviti…upišem lozinku…i aktivira se 2A autentifikacija…piše potvrdite login sa svojeg uređaja..

A moj uređaj odjavljen xD

Drugi alternativa potvrdite račun preko whatsupa…slanjem koda…kliknem pošalhi kod o dobijem poruku: " Trajno smo zakljucali aktivaciju preko whatsupa radi previše pogrešnih prijavnih kodova". Looooool

I sad je jedina opcija da ja njima šaljem scan osobne…ili neeeeee?

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]