Na suđenje u Kongo.
Blebetaonica 2
Biti debel je izbor i imam svako pravo nekome reci da je debel. @fensisuperstar debel si
Imaš potpuno pravo, ali postoji kultura i bonton te nije lijepo. I nije uvijek izbor
Fenix dobit će on moj debeli penis pa bu videl
Jel jos netko vidio ove AI napravljene slike kako bi izgledala igre da su filmovi iz 80ih i 90ih…prilicno jebeno!
Znači, ne znam hoću li više moći jesti kebab u Zagrebu. Evo ga sad u Beču slistio jedan pravi. Di je baš meso. A ne ona smjesa nalik pašteti.
Holy fuck, kako dobro.
A red. Stalno se čeka sat vremena.
Koji kebab? Slike u food temu. Što se tiče Beča, znam da ima taj neki kebab koji hvale na kad izađeš na Keplerolatz ubahnu, ali pored noodlesa nikako da probam
Fenix Ferhat Donner.
Toliko sam poludio od čekanja, da nisam uslikao kebab. Samo red čekanja.
6 ljudi radi ko stroj. Jedna žena mijesi mlince, jedna naplaćuje, jedan frajer reže meso, jedan vaga i stavlja meso u pecivo ili mlinac, jedan sastavlja kebab, jedan pakira.
Čudo koji stroj. Navodno 500 kila mesa svaki dan prodaju.
Odi dole malo niže niz ulicu do Magic Noodles
Mislim da bi komotno mogao biti mjesec dana u Beču i dalje ne bi sve prošao kaj me zanima.
Predivan grad.
- Uređivano
prayer šteta što se tech za ai crtanje razvio na krađi
fensisuperstar Šta nije kod za AI pušten u javnost kao open source pa su drugi samo kapitalizirali?
Možda misli da se razvio na "krađi" tuđe umjetnosti s interneta, budući da svoje slike generira s već postojećeg sadržaja s interneta
- Uređivano
prayer ovo što je @Fenix upravo napisao.
https://www.deviantart.com/team/journal/UPDATE-All-Deviations-Are-Opted-Out-of-AI-Datasets-934500371
sama činjenica da su do prije ovog na deviantartu svi radovi automatski bili opt-in za AI training je odvratan potez.
A i to ne spriječava krađu jer svi radovi na twitteru i ostalim sajtovima isto procesiraju. A činjenica je da se poznati radovi jebeno dobrih umjetnika kradu i copypejstaju svugdje. Jbga. ovo je doslovno ultimativna krađa. Ukradeš godine i godine truda stotina tisuća osoba i napraviš mašinu koja štanca.