Nakon vjerojatno najdužeg radnog tjedna u životu dođem doma, zalegnem, pogledam Hajduka i valjda najgori nogomet ikad, nakon čega uslijedi divljanje u stanu iznad s najgorom muzikom ikad. Razina narodnjaka za koju nisam ni znao da postoji.

Kako vi to rješavate? Trpite ili ulazite u konflikte?

Fenix Kad susjedi odluce pustat narodnjake, sve wate koje imam usmjerim iz sobe prema njima, a slusa se technical death metal. Nakon toga je mir mjesecima.

U stanu teze, nisam nasao rjesenje.

Fenix Kako vi to rješavate?

Nasmrcem se kokaina i pridružim ludilu.

Da imam takve susjede a ja u sendviću bio bi "A je to" sistem, metla i po plafonu ili po podu ali imam sa strane u istom katu koji slušaju vikendom tako pomalo egzotičnu mjuzu a metla tad ne pomaže.

Šta če onda bit? Nisam čitao linkani članak.

Umjesto debelog će bit ugodno popunjen a umjesto majke zvat će se kurva a otac bude šovinistički prasac.

Tzereen

Ne bih se začudil da se neki slažu s ovakvim stvarima

Na suđenje u Kongo.

Fenix ovo je bila sala. Jasno da postoji bonton i da netko moze biti bolestan.

Tzereen

meni je ovo izrazito zabavno i smiješno. šta je sljedeće?

ovo?? 🤨

Jel jos netko vidio ove AI napravljene slike kako bi izgledala igre da su filmovi iz 80ih i 90ih…prilicno jebeno!

Znači, ne znam hoću li više moći jesti kebab u Zagrebu. Evo ga sad u Beču slistio jedan pravi. Di je baš meso. A ne ona smjesa nalik pašteti.

Holy fuck, kako dobro.

A red. Stalno se čeka sat vremena.