Nemam kod,ali imam stranicu. Legit je i FFA ima korist: https://ffa.hr/sponzorirani-sadrzaj/jeftini-originalni-windows-10-i-microsoft-office-paketi-vec-od-6-eura-na-godeal24-office-software-promociji/85184/
Blebetaonica 2
Nakon vjerojatno najdužeg radnog tjedna u životu dođem doma, zalegnem, pogledam Hajduka i valjda najgori nogomet ikad, nakon čega uslijedi divljanje u stanu iznad s najgorom muzikom ikad. Razina narodnjaka za koju nisam ni znao da postoji.
Kako vi to rješavate? Trpite ili ulazite u konflikte?
Da imam takve susjede a ja u sendviću bio bi "A je to" sistem, metla i po plafonu ili po podu ali imam sa strane u istom katu koji slušaju vikendom tako pomalo egzotičnu mjuzu a metla tad ne pomaže.
Šta če onda bit? Nisam čitao linkani članak.
Umjesto debelog će bit ugodno popunjen a umjesto majke zvat će se kurva a otac bude šovinistički prasac.
1984
Na suđenje u Kongo.
Biti debel je izbor i imam svako pravo nekome reci da je debel. @fensisuperstar debel si
Imaš potpuno pravo, ali postoji kultura i bonton te nije lijepo. I nije uvijek izbor
Fenix dobit će on moj debeli penis pa bu videl
Jel jos netko vidio ove AI napravljene slike kako bi izgledala igre da su filmovi iz 80ih i 90ih…prilicno jebeno!
Znači, ne znam hoću li više moći jesti kebab u Zagrebu. Evo ga sad u Beču slistio jedan pravi. Di je baš meso. A ne ona smjesa nalik pašteti.
Holy fuck, kako dobro.
A red. Stalno se čeka sat vremena.