Zero

Alo nemoj tako, pazi šta pričaš.

Ja jednom dao žmigavac u gradu pa su me vrijeđali u BMW grupi da se pravim bolji od ostalih i rekli da će mi oduzet auto ako se ponovi.

Danas je dan Sv. Vlaha i Blaža i ak ima koji sa tim imenima, sretan Imendan!

TITANXIS Zajebo si se, danas je Marinje a sutra to što si naveo. Imaš katolički kalendar od prošle godine.

Zero

u pravu si. to je sutra danas je svjećnica ili kak ti veliš marinje e onda njima želim sretan imendan.

chono Najljepša vremena. Žute diskete od lika s sajma.

Konzola na podu, razdrkani kontroleri koje smo sto puta otvarali i GOAL 3 od jutra do mraka.

Never forget.

voltriz to smo rokali stalno. Najvise coop sa Japanom u pohodu na naslov. Voljeli smo nabiti bahate engleze, ali smo se plasili Brazila 🤣

Svakom igracu smo dali ime. Imali smo Koljenka, Trulog, Jedinicu i slicne u ekipi Ha-Ha-Haha

Evo ga, odmah mi suza krene

S time da je nama cijeli menu bio na japanskom, ali smo sve znali napamet, cak i taktike slagat na poluvremenu. Djecji mozak i snalazljivost je cudo. Ovako cu i sina uvesti u gaming, prvo ovakve igre, da krene od dobrih temelja, a ne Fortnite

voltriz Na sajmu smo je kupili za 40 kuna u ono vrijeme.

Igra koja nam je obilježila djetinjstvo.

Baš kao što chono kaže.

Svakome igraču smo dali ime.

Dan i noć smo to igrali u 2 igrača.

Jedan kao golman, drugi igrač.

Čak i kada je izašao PS1 došla FIFA i ISS ja sam i dalje igrao na Terminatoru GOAL3 jer si nisam mogao priuštiti plejku.

Jedno pitanjce 🙂 Zašto stavljate vijesti na FB, posebno kao za epizodu 3 The Last of Us-a kada znate da će biti kipanja latentnih gejeva kojima je libido žešće sjeban ?🙂 Nije mi jasno 🙂 Razumijem da je zabavno čitati, komentirati i igrati se polupismenim debilima, ali opet, ako je to cilj, onda super, ako je sa druge strane želja navući idiote da spamaju, onda mi to nije napeto 🙂 Ako pak mislite da ćete promijeniti mišljenje prosječnog balkanca, onda vam kažem lijepo da nećete xD

Samo se jaše na valu kontroverze koji se najviše i klika, kao i inače na našim portalima. Makar moram priznati de je Fenix imao i muda objaviti taj članak, homofobna ekipa bi moglo i unfolovat stranicu zbog ovakvih stvari, a on sam biti proglašen kao homofil. Zamisli tu stigmu i gubitak. Lol.

Ako objave takav članak na FB najbolje odmah onemogućiti komentiranje ako se to uopće može na FB

Zero To razumijem, ako je za clout 🙂 Mislim, iskreno, ja kao osoba za sebe, u mom slučaju kao netko tko se bavi sa artom isto nemam problema "provocirati" kretene pa kud puklo da puklo, ali ovako veliki portal, u biti ne znam, neka se stavilo, barem se vidi kako nažalost Balkan još uvijek diše 🙂 Možda je i bolje da ostane samo neka normalna/polunormalna ekipa samo treba spamere i kretene nekako spriječiti da ne spamaju okolo 🙂

Dark_Indigo Pa slažem se s tim, čak mislim da su zakonski portali dužni odstranjivati poruke govora mržnje i ekstremizma, naročito u onim slučajevima kad je to usmjereno prema stvarnim osobama. Moderiranje FB je nezahvalan i velik posao, meni je isto jednostavnije zatvoriti komentare i sklopiti ruke, ali kako god.