Blebetaonica 2
Danas je dan Sv. Vlaha i Blaža i ak ima koji sa tim imenima, sretan Imendan!
- Uređivano
Kakva vremena! @StarFox_N se sjecas kako smo ovo rokali? Nismo znali ni sta je Nintendo, Sony i pizde materine, samo se rokalo
Od jučer sam opet aktivan u službi firme.
- Uređivano
voltriz to smo rokali stalno. Najvise coop sa Japanom u pohodu na naslov. Voljeli smo nabiti bahate engleze, ali smo se plasili Brazila
Svakom igracu smo dali ime. Imali smo Koljenka, Trulog, Jedinicu i slicne u ekipi ha
Evo ga, odmah mi suza krene
S time da je nama cijeli menu bio na japanskom, ali smo sve znali napamet, cak i taktike slagat na poluvremenu. Djecji mozak i snalazljivost je cudo. Ovako cu i sina uvesti u gaming, prvo ovakve igre, da krene od dobrih temelja, a ne Fortnite
- Uređivano
voltriz Na sajmu smo je kupili za 40 kuna u ono vrijeme.
Igra koja nam je obilježila djetinjstvo.
Baš kao što chono kaže.
Svakome igraču smo dali ime.
Dan i noć smo to igrali u 2 igrača.
Jedan kao golman, drugi igrač.
Čak i kada je izašao PS1 došla FIFA i ISS ja sam i dalje igrao na Terminatoru GOAL3 jer si nisam mogao priuštiti plejku.
Jedno pitanjce Zašto stavljate vijesti na FB, posebno kao za epizodu 3 The Last of Us-a kada znate da će biti kipanja latentnih gejeva kojima je libido žešće sjeban ?
Nije mi jasno
Razumijem da je zabavno čitati, komentirati i igrati se polupismenim debilima, ali opet, ako je to cilj, onda super, ako je sa druge strane želja navući idiote da spamaju, onda mi to nije napeto
Ako pak mislite da ćete promijeniti mišljenje prosječnog balkanca, onda vam kažem lijepo da nećete xD
Samo se jaše na valu kontroverze koji se najviše i klika, kao i inače na našim portalima. Makar moram priznati de je Fenix imao i muda objaviti taj članak, homofobna ekipa bi moglo i unfolovat stranicu zbog ovakvih stvari, a on sam biti proglašen kao homofil. Zamisli tu stigmu i gubitak. Lol.
- Uređivano
Ako objave takav članak na FB najbolje odmah onemogućiti komentiranje ako se to uopće može na FB
Zero To razumijem, ako je za clout Mislim, iskreno, ja kao osoba za sebe, u mom slučaju kao netko tko se bavi sa artom isto nemam problema "provocirati" kretene pa kud puklo da puklo, ali ovako veliki portal, u biti ne znam, neka se stavilo, barem se vidi kako nažalost Balkan još uvijek diše
Možda je i bolje da ostane samo neka normalna/polunormalna ekipa samo treba spamere i kretene nekako spriječiti da ne spamaju okolo
Dark_Indigo Pa slažem se s tim, čak mislim da su zakonski portali dužni odstranjivati poruke govora mržnje i ekstremizma, naročito u onim slučajevima kad je to usmjereno prema stvarnim osobama. Moderiranje FB je nezahvalan i velik posao, meni je isto jednostavnije zatvoriti komentare i sklopiti ruke, ali kako god.