Kaj je s ovim ps plus extra katalogom, zasto su u katalogu igre koje vise nisu dostupne. Vidim rdr2 , nije dostupan. Far cry 6, nije dostupan. Ja ne razumijem tooo

ovo je najjači naslov koji sam ikad vidio na lokalnoj stranici

Evo da podijelim sa vama svoj "kutak", još fale neke stvarčice, ali pomalo 🙂 🙂

• Fotkano krumpirom 🙂

Mom najdražem Rvatini sa chetnickom bradom @fensisuperstar želim Sretan Božić.

Urokaj se i za mene <333

Edit:

Zašto je ovaj post završio u ovom Topicu? Uopšte mi namjera nije da nasmijem nekoga.

Grouchove fore i dosjetke su najjace Ha-Ha-Ha

Ako stavim na Waze da izbjegava naplatu na autocestama , jel to vrijedi i za slovenske vinjete ?

bosscorelli ako to staviš na Google Mapsu, onda vrijedi i za SLO i za AU vinjete. Waze nisam nikad koristio, ali trebalo bi biti isto.

Ne mogu vjerovati da nakon, pa jedno desetljeća sigurno, mi dođe da sastavim solidan desktop.

Laptop, uslijed starosti (jedno 5-6 godina a i tad je bio u najboljem slučaju mid range) i što je spor u svemu mi je sad na random počeo stvarati probleme sa random gašenjem wifi-a (moram onda obavezno restartirati šeranje hotspota na mobitelu) tako da ne mogu više uživati ni u te 3 jadne igre što još može pokrenuti. Iskreno, nisam voljan izdvojiti novce za novi, a ako i bi, onda bi opet bila cifra koja bi bila dovoljno blizu da se izdvoji još malo više i sastavi dovoljno dobar desktop samo me i dalje PC gaming ne zanima dovoljno da to napravim a ovo je počelo umarati da ne mogu ni ovo malo što želim igrati u miru.