Tzereen

Razmišljao sam da probam kad je postao free, ali onda sam se sjetio da ako igraš MMO igraš samo MMO, nemaš vremena za išta drugo. Radije ću odigrat 20 različitih stvari u godini nego igrat samo LOTRO.

Tzereen Da sve te igre koje te tjeraju da se svaki dan logiraš su iste. Ako kreneš s nečim takvim onda si u tome i pojede ti većinu slobodnog vremena. Dosta mi je da igram neku igru s kartama svaki dan, ne treba mi i mmo uz to 😃

sanzo Dosta mi je da igram neku igru s kartama svaki dan

Kaj igraš? LoR?

MMO se živi, za puno iskustvo nema mjesta za druge igre. Zato mislim da prosječan gamer ni ne igra jer želi ipak i druge igre igrati ili više nije u srednjoj školi/faksu da može odvojiti toliko slobodnog vremena.

Tzereen

Bio je Heartstone pa Gwent pa Magic pa LoR i sad je Yugioh. Vjerojatno još par stvari između 😃

Meni je LoR fantastičan. Baš ga možeš ugodno igrat bez da išta kupiš. Baš fora za ovak usput. Kad si na WC-u.

kauboj Ne, već godinama sam prestao, igrao sam od bete do frozen thronea.

Tzereen Lor je dobar, ali je malo prejednostavan i s vremenom mi je postao nezanimljiv. Svaku od tih igara sam ugodno igrao besplatno dok mi nije dosadila i mislim da su sve solidne i danas za igrat, samo je stvar ukusa. Yugi je daleko najkompleksnija igra od njih pa mi je nekako najbolji.

sanzo a Shadowverse, Mythgard, The Elder Scrolls - Legends, Warhammer?

A sad i Marvel Snap dolazi.

Tzereen

Shadowverse i Elder Scrolls jesam kratko, nisu mi baš legli, ostale nisam. U pravilu par godina igram neku igru dok mi ne dosadi pa pređem na drugu. Magic i Yugi su jedine kojima sam se vraćao jer sam ih igrao u živo i nekako mi imaju drugačiji feel nego ove čisto digitalne.

Sudoku na mobu mi je jedino kaj igram redovito.

Fakat više nisam gamer.

sviđa mi se ova gta trilogy igrica. Baš je fora. Pogotovo ovaj getea san andreas! A ni siti nije loš, poznat mi je glas glumca a ne znam odaklen!

dobro večer, nadam se da ste dobri i praznih jaja!

themarko Neće da izbace na Steamu, znaju da će biti downvoteano u oblivion.

ja još igram na plejstejšn 4!

Jebote, nemrem vjerovati da je od kupnje plejke prošlo skoro 8 :eek: to sam kupio nakon ispita lol

makar, najviše mi fali cod 4 i to na ps3… eh to su vremena bila 🙁

A sad, u drugom filmu… nemrem vjerovati kako se to promijenilo

Adriana Chechnik polomila leđa na 2 mjesta na twitchonu.