- Uređivano
Blebetaonica 2
Meni Amber Pile izgleda dobro. Super su mi te njihove sezonske piletine jer su prave pileće sise unutra, a ne ono mljeveno kaj ide u McChicken.
Cekam ujaka da se vrati sa prikolicom uglavnom udaram od 9 i pol taman jos jedno sat vremena cca
foggy ovo drugo je đordana, zasticene su. To je gljiva visoke kvalitete
ja ti to ne pušim. Odnosno, da sam u toj situaciji zahvalio bih se na ponudi i rekao da ne mogu doći. Bez imalo problema… Neka se naljute koliko god žele. Više uopće nemam osjećaj da svima moram ugoditi. Zaboli me, onako iskreno. Za neke ljude da, došao bih ali ovako me dragi bog ne može natjerati.
bio sam na vjenčanju od ex frenda, odnosno njegove sestre. Iz respekta prema njemu. Ona? pa i nije bila fer, dapače, preko kurca i pozdravljala prije, a njenog muža vidio prvi put kada davali pozivnice. To sam ajde pregrmio i odradio. Ali mi se ne bacaju pare na tuđe zabave, pogotovo ako znam da budu se rastali za par g. Najbolji ovi kaj nemaju srama zvati na treće vjenčanje. Odjebite ono
fensisuperstar Cekam ujaka da se vrati sa prikolicom uglavnom udaram od 9 i pol taman jos jedno sat vremena cca
Nije mi uploadao sliku bio xD
Ugl u masđinama
jeste sjedili i pjevali ispod stabala: maslina je neobrana
Tonu maslina prebrali
themarko iskreno nemam pojma. Ja pomazem njemu uvijek sa time. A kod njega imam đaba maslinovo
fensisuperstar A kod njega imam đaba maslinovo
To objašnjava postojanu frizuru i bradu.
fensisuperstar pa nije to neka kilaza. Jedan dan posla. Je rodilo ca ovo leto? U odnosu na prosle godine
ma maslinovo je vrh… sve sa njim radim skoro bogati ae
A za takvu bradu bih prodo sestru. Imam užas bradu… to nakon 10 dana nije ko nekima ni nakon 4
još ovaj mjesec piknem hlače i košulju i udći mj jaknu i napokon sam gotov sa jebenom garderobom… za sada. A onda još cipele i 2 hlača. Bankrot jbt
chono ne znam koliko je dobio od ovog maslinika prosle godine..pitat cu
Ali sasvim ok