Meni Amber Pile izgleda dobro. Super su mi te njihove sezonske piletine jer su prave pileće sise unutra, a ne ono mljeveno kaj ide u McChicken.

chono Slabo znam o gljivama, ali taman sam dobio vrganj i vidim da berete 🙂 Uvijek sam isao iskljucivo s nekim tko zna sto se smije, tko zna sto bi ja ubrao. Sad bas ima dosta za pobrat, 10 kila jucer blizu u sumi nasli

chono Nisam nikad jeo, vecinom vrganji. Cura ne smije jest gljive pa nekak slabo onda i ja jedem, ovak doma nekad znam. Najvise od svega je mentalni zen kod branja gljiva kroz sumu, to je vrh

foggy o da, nema nista ljepse. Ja stavim malca u klokanicu i picimo skupa po sumi. Da vidis kako on kida grane koje mu smetaju 🤣

themarko To ti je prosječno vjenčanje kod nas, moraš kod ljudi koje sretneš jednom u 2 godine.

ja ti to ne pušim. Odnosno, da sam u toj situaciji zahvalio bih se na ponudi i rekao da ne mogu doći. Bez imalo problema… Neka se naljute koliko god žele. Više uopće nemam osjećaj da svima moram ugoditi. Zaboli me, onako iskreno. Za neke ljude da, došao bih ali ovako me dragi bog ne može natjerati.

bio sam na vjenčanju od ex frenda, odnosno njegove sestre. Iz respekta prema njemu. Ona? pa i nije bila fer, dapače, preko kurca i pozdravljala prije, a njenog muža vidio prvi put kada davali pozivnice. To sam ajde pregrmio i odradio. Ali mi se ne bacaju pare na tuđe zabave, pogotovo ako znam da budu se rastali za par g. Najbolji ovi kaj nemaju srama zvati na treće vjenčanje. Odjebite ono 😃

fensisuperstar Cekam ujaka da se vrati sa prikolicom uglavnom udaram od 9 i pol taman jos jedno sat vremena cca

Nije mi uploadao sliku bio xD

Ugl u masđinama

jeste sjedili i pjevali ispod stabala: maslina je neobrana 😃

ma maslinovo je vrh… sve sa njim radim skoro bogati ae

A za takvu bradu bih prodo sestru. Imam užas bradu… to nakon 10 dana nije ko nekima ni nakon 4

još ovaj mjesec piknem hlače i košulju i udći mj jaknu i napokon sam gotov sa jebenom garderobom… za sada. A onda još cipele i 2 hlača. Bankrot jbt

chono ne znam koliko je dobio od ovog maslinika prosle godine..pitat cu

Ali sasvim ok