- Uređivano
Blebetaonica 2
wooddiebone Meni nije jasno kaj su trebali istraživanje za to.
Samim tim što su napisali "extreme" metal odma znaš da nemaju pojma šta istražuju Ali istina, možemo mi muškarce nać i bez muzike.
- Uređivano
Pa, logično je. Neće valjda za žene svirat. Žene su pozeraj.
- Uređivano
Znači, metalci su latentni pederi. Ima smisla.
Pa više mi je to ono u smislu da većina muške ekipe koja ide na metal koncerte i sama svira neki instrument pa budu impresionirani kad lik ubije neki solo ili slično. Čak i ja koji ništa ne sviram budem impresioniran.
Nešto slično na onu foru kad u teretani dobiješ respect i pohvale od drugih likova, pogotovo nakon nekog težeg lifta jer znaju kakav je to struggle i koliko je određeni lift težak.
- Uređivano
Primjeti da se spominje straight men.
Nema veze sa seksualnošću nego sa šredanjem, al fascinantno mi je da rade istraživanje o tome.
Još ovak mutavi naslov stave. Ko stvoreno za šerat u Gitare i Gitaristi na fejsu i čitat imbecilne komentare.
- Uređivano
Po prvi puta u Zagrebu nakon 4 i pol mjeseca, kao da me 2 tjedna nije bilo. Skroz je isti.
Kazan nam je oltar, dok šljiva i ostalo voće mogu fermentirati ima nade u opstanak.
- Uređivano
@Tzereen vidim presao si na dark side, tu glumi da ne voli Apple a gle sta nosi dok jede mek
DarkPunisher ne stignem gledati sad. Može ukratko na kaj misliš?
McDonald's je meni super, da. Prvenstveno McCountry, kave u McCaffeu i neki kolači.
Tzereen nema veze sa hranom, frajer jako lici na tebe i ima apple sat pa samo mala zezancija.
Ahaaa. Ok. Vidim nešto na thumbnailu.
Jebote i glas je isti…
Fico doslovno
Jebomepas, trebam kupit Sony Alphu i krenuti s videima. Jebomepas.
Ak mogu Angry Joe i Osvrtnik, može i Tze.