Google veli da je danas Dan učitelja pa im čestitam onda "dan učitelja" i neka nas još uče godinama pa kud nas to dovelo sam Bog zna. 😆 😘

foggy

Meni nije jasno kaj su trebali istraživanje za to.

Pa očito je.

TITANXIS Dan učitelja

I odgojitelja.

Nek im je svima sretan.

wooddiebone Meni nije jasno kaj su trebali istraživanje za to.

Samim tim što su napisali "extreme" metal odma znaš da nemaju pojma šta istražuju 🙂 Ali istina, možemo mi muškarce nać i bez muzike.

Pa, logično je. Neće valjda za žene svirat. Žene su pozeraj.

Znači, metalci su latentni pederi. Ima smisla.

wooddiebone

Pa više mi je to ono u smislu da većina muške ekipe koja ide na metal koncerte i sama svira neki instrument pa budu impresionirani kad lik ubije neki solo ili slično. Čak i ja koji ništa ne sviram budem impresioniran.

Nešto slično na onu foru kad u teretani dobiješ respect i pohvale od drugih likova, pogotovo nakon nekog težeg lifta jer znaju kakav je to struggle i koliko je određeni lift težak.

kauboj Ključno je da se na kraju kaže "No homo." Pa makar ga i popljugal. 😃

Tzereen

Primjeti da se spominje straight men.

Nema veze sa seksualnošću nego sa šredanjem, al fascinantno mi je da rade istraživanje o tome.

Još ovak mutavi naslov stave. Ko stvoreno za šerat u Gitare i Gitaristi na fejsu i čitat imbecilne komentare.

Po prvi puta u Zagrebu nakon 4 i pol mjeseca, kao da me 2 tjedna nije bilo. Skroz je isti.

zontra

Šta bi tek onda rekao za manja slavonska mjesta gdje je vrijeme stalo prije 10-20 godina? 😃

kauboj Šta bi tek onda rekao za manja slavonska mjesta gdje je vrijeme stalo prije 10-20 godina? 😃

Zato postoji rakija

Kazan nam je oltar, dok šljiva i ostalo voće mogu fermentirati ima nade u opstanak.

@Tzereen vidim presao si na dark side, tu glumi da ne voli Apple a gle sta nosi dok jede mek Ha-Ha-Ha

DarkPunisher ne stignem gledati sad. Može ukratko na kaj misliš?

McDonald's je meni super, da. Prvenstveno McCountry, kave u McCaffeu i neki kolači.

Tzereen Može ukratko na kaj misliš?

Lik u videu je tvoj dvojnik.

Tzereen nema veze sa hranom, frajer jako lici na tebe i ima apple sat pa samo mala zezancija.

Ahaaa. Ok. Vidim nešto na thumbnailu.