Google veli da je danas Dan učitelja pa im čestitam onda "dan učitelja" i neka nas još uče godinama pa kud nas to dovelo sam Bog zna.
Blebetaonica 2
- Uređivano
wooddiebone Meni nije jasno kaj su trebali istraživanje za to.
Samim tim što su napisali "extreme" metal odma znaš da nemaju pojma šta istražuju Ali istina, možemo mi muškarce nać i bez muzike.
- Uređivano
Pa, logično je. Neće valjda za žene svirat. Žene su pozeraj.
- Uređivano
Znači, metalci su latentni pederi. Ima smisla.
Pa više mi je to ono u smislu da većina muške ekipe koja ide na metal koncerte i sama svira neki instrument pa budu impresionirani kad lik ubije neki solo ili slično. Čak i ja koji ništa ne sviram budem impresioniran.
Nešto slično na onu foru kad u teretani dobiješ respect i pohvale od drugih likova, pogotovo nakon nekog težeg lifta jer znaju kakav je to struggle i koliko je određeni lift težak.
- Uređivano
Primjeti da se spominje straight men.
Nema veze sa seksualnošću nego sa šredanjem, al fascinantno mi je da rade istraživanje o tome.
Još ovak mutavi naslov stave. Ko stvoreno za šerat u Gitare i Gitaristi na fejsu i čitat imbecilne komentare.
- Uređivano
Po prvi puta u Zagrebu nakon 4 i pol mjeseca, kao da me 2 tjedna nije bilo. Skroz je isti.
Kazan nam je oltar, dok šljiva i ostalo voće mogu fermentirati ima nade u opstanak.
- Uređivano
@Tzereen vidim presao si na dark side, tu glumi da ne voli Apple a gle sta nosi dok jede mek
DarkPunisher ne stignem gledati sad. Može ukratko na kaj misliš?
McDonald's je meni super, da. Prvenstveno McCountry, kave u McCaffeu i neki kolači.
Tzereen nema veze sa hranom, frajer jako lici na tebe i ima apple sat pa samo mala zezancija.
Ahaaa. Ok. Vidim nešto na thumbnailu.
Jebote i glas je isti…
Fico doslovno