Sve najbolje, Torče!!

Kak znate kak ko ima rođendan. De je baza podataka kad ko ima rođendan?

Onda se i ja pridružujem. Torgue, sve ti najbolje želim!

Skroz se promijenio forum. Opće više niko ne priča o igrama. O svemu ostalom, samo ne o igrama. 😂

sanzo pa sad se najviše igra! Ženu pustiš na plažu, a ti lepo u hladu Vita i Piva. Ili Switch i Piva.

Tzereen

Mene rastužuje kaj komunikacija na forumu lagano pada na razinu Facebook i Youtube komentara.
        Samo one-lineri i priglupe dosjetke na nečiji račun.

Uvijek sam smatrao forume najvišim oblikom komunikacije na internetu…

wooddiebone zna bit stvarno dobrih posteva, evo bas prije par dana u trails temi, ali cini se da je opcenito sve manje ljudi aktivno. Ako i jesu, rijede pisu.

wooddiebone posvuda su samo štosevi i upadice. Sve se svodi na čim kraću interakciju.

Prije sam pisao dugačke postove i bio nadobudan. Više toga nema. Sad radije trošim tu vrstu kreative negdje drugdje. Ionako imam forumskog staža skoro 20 godina. Teško je biti isti.

A je, dodatno i ljeto je, mjere su ukinute. Svi nekud idu ako mogu. Ali igramo se s nečim, netko s kontrolerom, netko s daljinskim, netko sa sisom, netko s djetetom/djecom i tako to. Bez igara ništa.

Vratio se sinoć RTL direkt i Mojca. Samo mjesec dana na godišnjem bila redakcija, malo za tv emisiju. HRT-ovci si uzmu ipak malo veći godišnji.