HideooKoojima Hoće li se otvoriti tema u Ukrajini il' će postojati cenzura na FFA da se sazna tko je agresor !

Možda hoće, možda neće. Vidjet ćemo. Ono što se hoće desiti je da ću uvesti cenzuru ako se nastavi zazivati neka idiotska ideja cenzure na forumu jer mi neki ljudi dižu tlak takvim prozivanjem. Pa će ta cenzura uključivati i permabanove.

Jednostavno je modelirati ko ode iz teme i namjerno spama lagano dobije upozorenje pa dalje .

Ne, nije jednostavno moderirati takvu temu.

Nekako sam sumnjičav da se tema iz nekih drugih razloga zatvorila , a itekako je bila dobra dok se nije pustilo padobrance.

Slažem se, kad si uletio u temu, otišla je u kurac.

blade znači kralju. urlam. Btw ako se promijeni rezultat posalji mi na fejs ili na bleb. Pita Kaiserus sa njim sam u callu 😃 valjda je stavio pare na kladi a nemre gledat sad.

Fico Slažem se, kad si uletio u temu, otišla je u kurac.

isuse fićo mozda se ne slazemo oko politike ali mozemo se slozit da si ga izrokao kao Rusija Gruziju 😃

Giphy - owned GIFGiphy - Dr Dre Reaction GIF
    Giphy - Wwe Mind Blown GIF by Caged SteelGiphy - Nothing Shut Up GIF by King of Boys

Ministar Ševa je legenda, hehehe!

Mariupolj sad izgleda grozno, postapokaliptični setting, kao nekad Vukovar, apropo Vukovara, preminula je Vesna Bosanac najpoznatija osoba Vukovarske bolnice.

1 / 2

jučer majka dok je bacila stvari u mašinu slučaju pokupila kutiju/punjač za bezične slušalice i oprala u mašini.
    ima tko iskustva u vezi oprane elektronike i koliko bi trebao pustit da se suši i dal uopće ima smisla

@chono ako znaš reci nešto

fensisuperstar To je sranje kad ti tak završi u vodi nekaj od elektronike. Meni je tak iPod touch pao u vodu i odmah naoko kao krepal, displej mrtav itd i ja ne budi strpljiv išao sam to da otvorim tj. displej pa da obrišem posušim i puklo staklo (po širini tamo gdje se iPod aktivira pri dnu) kod pokušaja otvaranja, jebiga i kaj sad? A malo kasnije kad se samo od sebe posušilo uključim i šljakalo je ali sa puknutim displejom koji je touch screen, dakle nemože se njime više upravljat. Da sam barem bio strpljiv i pričekao dan, dva da se posuši samo od sebe ali nisam. Ponekad je dobro bit strpljiv i pustit da se posuši a možeš to stavit u teglicu sa rižom jer riža povuče svu vlagu na sebe ili jednostavno otvorit kućište ak je moguće i posušit, dakle nije možda gotova stvar pa u smeće s tim!

Imam 4404 postova na FFA. Moj pitanje je - di btj?

fensisuperstar A ne znam. Tech Yes City pere napajanja u običnoj vodi bez problema. 😂

fensisuperstar uf, sta da ti kazem kompa, pocni si sam prat robu 😂
          Pusti da se kompletno osusi, 2 tjedna minimalno. Bilo bi super ako imas pec na kruto gorivo da stavis blize i da isusi sve to. Ja sam uspio spasiti stvari i od morske vode, neznam kako ce prasak i pranje utjecati, ali realno nemas sta izgubiti.

Interesantan i smiješan verbalni duel Brace cigana i Malnara, hehe!

chono uf, sta da ti kazem kompa, pocni si sam prat robu

pa nije prala moju robu. prala je robu. pokupila je robu usput dignula kutiju vjv je bila blizu i eto.

fensisuperstar centrifuga. ne više on 1000 okretaja. Na 40 stupnjeva

chono da, da. nek ih nakon pranja i naloži

I sad ti meni reci da najbolje stvari u životu nisu besplatne