4mal Bi ali nemam onog nekog tko prima devize, odojke, janjad...da riješi stvari xD

doctorfreak Uglavnom kako god nisu ni ti javni sektori kao sto su nekoc bili, a štaš xD

doctorfreak Tako da da, ja i bi se mijenjao za državnu za manju plaču

Neznam gdje se nalaziš, i koja ti je okupacija ni obiteljsko stanje (dal imas djecu itd), niti neznam u kojem djelu hrvatske živiš, ali ovo mi zvuči jako poznato. Seli se u drugi dio hrvatske ako možeš, ista situacija je bila sa mojim dečkom, pa sam mu poslje sezone rekla da se seli kod mene asap. U roku 2 tjedna što je došao dobio je stalan posao u jako dobroj firmi, odlična plaća, 7 mjeseci radi, dobio je dvije povišice od tad, svaka od 1600 kuna, radi od 8-3, putni troškovi plaćeni, vikendi i blagdani neradni, dostupnost i zivkanje van radnog vremena ne postoje itd.
    Neznam što drugo reć, osim da mi je žao jer znam kako je kad čovjeka tako jebu u mozak, traži dalje ako možeš.

Ne znam kako je u u Hrvatskim drzavnim firmama ali ovdje mozes jedino dobiti otkaz ako nokautiras kolegu ili ako te uhvate kod kradje.
    Ta sigurnost je cesto dobra ali nazalost kako su ljudi uglavnom stoka koriste to svakako, imamo lika na poslu koji je po toj hijerarhiji dvije stepenice ispod mog odjela ali lik nas svakodnevno maltretira i nekoliko puta smo se zalili ali nakon 28 godina u firmi nema tog boga da ga se izbaci. Razlog zbog cega nas jebe je taj da on svoj posao ne moze zavrsiti dok mi nismo gotovi pa tokom dana 10 puta uleti u ured i radi pritisak, nase radno vrijeme je do 3 a njegovo do 4 i mi svaki dan zavrsavamo dva sata prije samo da bi taj konj mogao igrati s kolegama karte ili domine.

Da mi je to netko pricao prije nego sto sam ovdje poceo ne bi mu vjerovao jednostavno mislis da takve stvari u relativno sredjenoj drzavi ne postoje.

Osjećam se dužnim navesti ostatak trakavice s Pernarom, jer kao što je poznato, svaka priča ima dvije strane.

Ide direktni c/p jer je frendson Heat alergičan na određeni portal:

"U životu ćete često naići na love - hate odnose, oni se najčešće pojavljuju kada neka osoba odbije seksualno nametljivo ponašanje druge osobe", napisao je.

"Nekada ćete naići i na obratnu situaciju, imate debelu muškobanjastu ženu od 50-ak godina koja seksualno nastupa spram mlađeg i zgodnog muškarca. Govori mu da joj fali seksa, da joj se sad jebe, da nije dugo, da bi danas baš htjela kurac i slično. Ako ju muškarac izignorira, onda kaže da će se napiti da se opusti i da kad se napije da nije baš svoja.

Onda dođe do tog muškarca na krevet, unese mu se u lice očekujući da će on povući neki korak, a on joj mrtav hladan kaže da ga ne zanima. Kao što pretpostavljate, taj tada postaje sve najgore i imaju potrebu ogovarati ga. Jeste se sreli ikad s takvom situacijom?" piše Pernar.

"Po mom sudu, smatram da muškarac ili žena koji s toliko gorčine pljuju po drugoj osobi koja im ništa nažao nije učinila imaju prvenstveno problema u svojoj glavi, da su neostvarene ličnosti i da svoje komplekse liječe na drugima" zaključio je.

Tl;dr, nije želio jebat. Jer ima standarde.

Pernar nije caritas.

Po prvi puta bio barjaktar na svadbi. Its all fun and games dok ti ne ukradu barjak. Onda moraš unosit u sebe svako piće sa svakog stola dok ti se u organizmu ne zakuha taj koktel crnog vina, bijelog, pive, pelina, jegera, džina i rakija. Dugo se nisam u takvim bolovima probudio.

HideooKoojima Uzmi LG split sistem 12 kW, on ti je negdje 10-15% jeftiniji. Fujitsu ne dolazi sa hidrauličkim proširenjima i upravljačkim sučeljem za više zona. Možeš mio poslati ponudu da vidim šta ti nude u paketu. Bilo bi šteta ne grijati toplu vodu preko toga, budući da vidim da to ne spominješ. Uglavnom LG dobar sustav, trebat će ti samo sonda za toplu vodu ako hoćeš grijati preko nje koja je cca 700 kn (nemam blage koje su MPC). Slobodno mi se javi tu ako imaš koje pitanje, mogu ti i shemu strojarnice nacrtati.

Btw ja sam inženjer strojarstva, projektiram ovakve sustave, u fušu ih i radim (jer fuš je majka) ili sa svojom firmom. Dakle slobodno pitaj. Samo mi reci di je objekt, pa ti mogu iskomentirati i toplinsku izolaciju.

Sretno Valentinovo svima i također imendan svim Valentima i Valentinama.

Dok si radim ručak gledam Siege Invitational.
      Skužio sam da skoro svaki drugi igrač ima tetoviranu podlakticu.
      Inače mi se sviđaju tetovaže ali nikako na podlaktici. Još kada je s unutarnje strane.
      Baš mi izgledaju kao neki zatvorenici.
      Gulio 5 godina robije pa se tetovirao.

StarFox_N Kad je gamerima taj dio najvidljiviji.
        Zato se Flipper istetovirao po penisu...

StarFox_N Jedna tetovaža za svaki ban nakon friendly firea.

Odradi tu večeru.
        Njoj znači više nego se tebi ne da.

Fenix

1. Reci da imas proljev i sjedi na WC
        2. Okrivi nekoga da moras ostat duze na poslu jer je taj netko sjebao
        3. Donesi joj veceru i kao iznenađenje. Jebat će ti sve po spisku, ali sta sad
        4. Reci da moras lektorirat moju recenziju