HideooKoojima Kaiserus Hvala puno , mozes mi poslati svoj broj u privatnoj poruci pa se mozemo čuti ✌️
Flipper Fenix Reci da imas proljev i sjedi na WC Okrivi nekoga da moras ostat duze na poslu jer je taj netko sjebao Donesi joj veceru i kao iznenađenje. Jebat će ti sve po spisku, ali sta sad Reci da moras lektorirat moju recenziju
buz Ja sam se dobro oženio. Dobila je ružu i odveo sam je u McDonalds, gledala me k'o boga kad smo se vraćali nazad koliko je sretna i zahvalna. Rekla da je to bolje od bilo kakvog poklona i ja sam se za 100 kuna riješio Valentinova. 😄
blade Ožuljala je auto pa sam kupio brus papir, kit, temeljnu boju i lak u spreju. Uštedio joj odlazak do lakirera. Ako to nije romantika ne znam što je.
blade I da se slučajno ne probudi joj upališ Death Stranding na njemu, a ti odeš doma igrat se na glorious Series Xu.
ThaUrban @fensisuperstar Šta si pričo da možeš puno popit Šta si pričo da karaš ko svodnik šta si pričo da dobro se tučeš kad ispadne frka bježiš ko kučke
fensisuperstar ThaUrban Šta si pričo da možeš puno popit Šta si pričo da karaš ko svodnik šta si pričo da dobro se tučeš kad ispadne frka bježiš ko kučke