- Uređivano
Picek Stari moj sada smo kakti u nekoj kapitalističkoj demokraciji. Državna firma ili ne, slično je to. Ak si stigo u firmu po nekoj vezi onda možeš ladit jajčeka a u suprotnom ak se ne ulizuješ nekom kom treba tad buš radil ko crv i ak se pobuniš dobiš odgovor: gospon picek znate gdje su vam vrata.
U onom bivšem sistemu sa te strane radnik je bil zaštićeniji i mislim mogo si i onda šljakat ko crv ili ladit jaja a to je ovisilo kak se ko snašel ali mogel si se barem pojadat a da ne dobiš otkaz i da jadanje ima nekog smisla.
A danas šljakaš najviše jer si najvredniji i najpošteniji među kolegama, mislim nemoj krivo shvatit da se se sad ne isplati biti takav jer opet na kraju će ti se ipak isplatit. Imaš čistu savjest i znaš da si zaslužio plaću i vjerojatno si sretniji u privatnom životu od mnogih svojih kolega.
edit: druga tema, danas je međunarodni dan radija. jel slušate inače radio i koliko? ja npr. ne mogu zamislit dan bez radija bilo gdje. u zadnje vrijeme slušam top radio radio 101, prije radio antena, pa samoborski, ponekad sljeme, najviše naravno zbog dobre mjuze a i vijesti ubace tak da tv ni ne treba hehe!