Ne bi me uopće čudilo da dva lika dokrajče u zadnjoj epizodi i da to budu Maggie i Glenn. Daryl se postepeno još uvijek razvija kao lik, dok Glenn stagnira već neko vrijeme.
Ne bi se složio ovo za Daryla. Mislim da su njegov lik dogurali do kraja... više ni nemaju što s njim radit, bar ne što se tiče evolucije samog lika. Lijepo objašnjeno u članku kojeg je Zero postao koju stranicu nazad.
Makar je i slična situacija s Rickom koji je prošao već sve žive faze pet puta pa se i dalje vrti u krug. Iako, on je ipak lead pa ono. A i ne bi TWD bio TWD bez Ricka.
Bolje im je da ne dokrajče Ricka To sam i ja mislio za Daryla, no onda se dogodio onaj preokret na početku druge polovice sezone: nakon toliko truda da postane "dobar" i pomogne ljudima, shvaća da se ne može uvijek pomoći i da je nasilje rješenje. Mislim da bi se tu mogao istražiti određeni Darylov pad u osobu koja zbog tog nasilja postaje neoprezan.
Makar isto kao i s Glennom, nekako bi smanjilo doživljaj kad bi Daryla sredili jer su to dva lika koja su imala fake-out ove sezone (uzmemo li u obzir da Daryl vjerojatno nije mrtav).
Carl će imati važnu ulogu iduću sezonu (barem pretpostavljam) pa ne vjerujem da će on biti taj koji pobere palicu.
Rosita i Abraham... Ne znam... Rosita se stvarno počela razvijati ove sezone za razliku od prethodnih. Ako Abraham bude taj, onda bi bolje bilo da je on bio taj umjesto Denise.