Navodno darryl
Ma šta je moguće da će njega ubit,gledam sad malo po netu svašta se piše ali ovi koji su analizirali zadnju scenu sličicu po sličicu  kažu da pištolj nije bio uperen u glavu ali da je definitvno pogođen. Hebemu popizdit cu do ponedjeljka

Ma sumnjam da ti budem iskren,navlakusu rade

Čim je scena prikazana na način na koji je, sumnjam da je gotov.
Još mu je i reko "You're gonna live". Vjerojatno ga je ranio. Čim nisu baš pokazali direktno situaciju, vjerojatno je dobro. Ista situacija ko i s Glennom ranije u sezoni.
Al zato u finalu neko od većih likova sigurno odlazi. Ko zna, možda baš Daryl. Al, mogao bi Glenn.

"You'll be all right."  je rekao Dwight,samo pitanje kome je bilo upuceno.Vjerovatno Darylu ako je ranjen.

Ne bi me uopće čudilo da dva lika dokrajče u zadnjoj epizodi i da to budu Maggie i Glenn. Daryl se postepeno još uvijek razvija kao lik, dok Glenn stagnira već neko vrijeme.

Ne,abraham i rosita budu najebali,skoro pa definitivno.

Ne bi me uopće čudilo da dva lika dokrajče u zadnjoj epizodi i da to budu Maggie i Glenn. Daryl se postepeno još uvijek razvija kao lik, dok Glenn stagnira već neko vrijeme.
Ne bi se složio ovo za Daryla. Mislim da su njegov lik dogurali do kraja... više ni nemaju što s njim radit, bar ne što se tiče evolucije samog lika. Lijepo objašnjeno u članku kojeg je Zero postao koju stranicu nazad.

Makar je i slična situacija s Rickom koji je prošao već sve žive faze pet puta pa se i dalje vrti u krug. Iako, on je ipak lead pa ono. A i ne bi TWD bio TWD bez Ricka.

Ne bi se složio ovo za Daryla. Mislim da su njegov lik dogurali do kraja... više ni nemaju što s njim radit, bar ne što se tiče evolucije samog lika. Lijepo objašnjeno u članku kojeg je Zero postao koju stranicu nazad.

Makar je i slična situacija s Rickom koji je prošao već sve žive faze pet puta pa se i dalje vrti u krug. Iako, on je ipak lead pa ono. A i ne bi TWD bio TWD bez Ricka.
Bolje im je da ne dokrajče Ricka To sam i ja mislio za Daryla, no onda se dogodio onaj preokret na početku druge polovice sezone: nakon toliko truda da postane "dobar" i pomogne ljudima, shvaća da se ne može uvijek pomoći i da je nasilje rješenje. Mislim da bi se tu mogao istražiti određeni Darylov pad u osobu koja zbog tog nasilja postaje neoprezan.
Makar isto kao i s Glennom, nekako bi smanjilo doživljaj kad bi Daryla sredili jer su to dva lika koja su imala fake-out ove sezone (uzmemo li u obzir da Daryl vjerojatno nije mrtav).

Carl će imati važnu ulogu iduću sezonu (barem pretpostavljam) pa ne vjerujem da će on biti taj koji pobere palicu.
Rosita i Abraham... Ne znam... Rosita se stvarno počela razvijati ove sezone za razliku od prethodnih. Ako Abraham bude taj, onda bi bolje bilo da je on bio taj umjesto Denise.

Ne znam da li je bilo prije, ali

https://youtu.be/s37gM2fLM4I

Umro sam 

"Daryl and Michone, the silent badasses with the strongest weapon of all!"

Fan support !

Bacio oko malo na tu "scenu" o kojoj se priča, naravno da je snimano iz kuta takvog da može ispast da ga je metak okrznuo a i brijem da ga u glavu pogode on bi preživio.

Ovo forsiranje cliffhangera samo zato jer im se eto može ubija bilo kakav značaj po likove, kao i emocionalnu povezanost po gledatelje.

Odgledao epizodu

Prvo, Jeffrey Dean Morgan me je držao zakovanim za stolicu kao Negan. Holy shit.
To je samo zadnjih 10 minuta, holy shit.

To je bilo vanserijski. Ostatak epizode je bio čisti build-up.

to je dobra stvar. Loša stvar je da ih jebao cliffhanger. Stvarno nisam očekivao da će nam to priuštiti.

Baš, nek odu u dupe s klifhengerom. Toliko sam se nadao da će Carl pocicati onu baseball palicu, no čini se da ćemo ga i iduće sezone gledat.

Čak bih se usudio reći i da je epizoda ispodprosječna.

Rupe u radnji da ne spominjem. Al to je več dio TWD folklora.

Možda je Negan koknuo nekog od svojih ljudi, za primjer svima.

Kak god, gledat će se i dalje.

Moram pohvaliti Andrew Lincolna, fantastična gluma. Tačno se na njegovoj faci mogao vidjeti strah.

Imali su apsolutno sve. Svaku šansu da se ova polovica sezone iskupi za dosta loših epizoda. Čak i ova epizoda koja do zadnjih deset minuta nije imala nešto posebno dobre scene. Sve tipično TWD s izuzetkom scene između Abrahama i Eugenea koja mi je baš legla. Odlična glazbena pozadina. I onda zadnjih deset minuta. Prvo - Negan od prve sekunde - wow! Jednostavno genijalan, savršen za ulogu i pravo osvježenje za TWD. Svih 10 minuta nastupa je fenomenalno. Dio sa zviždanjem je bio uznemirujuć... Dalje, Andrew Lincoln također fenomenalan. Čitavu epizodu se vidjelo na licu da ni sam više nije siguran što radi. U zadnjoj sceni čisti strah. Tih 10 minuta je jedno od najgenijalnih u TWD-u do sada. I onda dođemo do cliffhangera. Pa sunce im j***m ovo me stvarno živcira! Jeftin način koji nagovara ljude da se vrate iduće sezone, bezobrazno za bilo koga tko gleda. Cilj serije bi trebao biti da dobijemo cjelinu koja je dovoljno kvalitetna da se sami želimo vratiti jer želimo još, a ne da se vraćamo jer su odlučili ne dovršiti cjelinu. Bezobrazan cliffhanger zbog kojeg su mi jako pali u očima.

Pa nakon svake sezone je bio cliffhanger tako da to nije nista cudno, rekao bi ocekivano.

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Super je kad cliffhanger napraviš kako spada, ali ovo je bilo užasno. Sve se gradi prema tom trenutku. Dovraga, čitava druga polovica sezone nas vodi prema tome da će netko poginuti! I šta dobijemo? Ne znam jer moram čekati pola godine da saznam! -.-
I koliko god bilo cliffhangera i prije, ovo nisam očekivao, pogotovo jer je sam Robert Kirkman napisao ovu epizodu i očekivao sam najbolju epizodu u seriji. To jesu visoka očekivanja, ali je mogla biti genijalna epizoda da su taj kraj napravili kako spada. Ovako nema nikakvog emotivnog učinka, već se samo pitamo tko je poginuo. To je to. Ništa više. Jednostavno čak i da krenu od toga gdje su stali u sedmu sezonu, neće biti jednako jak utisak.

Od ostalih stvari, Carol i Morgan dio je bio meh... Jedino što je Morgan bio prisiljen ubiti čovjeka, tu ima potencijala za razvoj lika. Carol ni sam ne znam šta rade, a imam osjećaj da ni oni ne znaju.

Uz Negana, najsvjetljija točka je bio Trevor koji je stvoren za takve uloge

Na kraju sam ostao razočaran zbog zadnjih pola minute... Očekivao sam više od 6B dijela koji je do tog trenutka bio ogroman napredak i pravi užitak.

Meh, razočaran sam ovim baitom kojeg su bacili. Cijelu epizodu truju s p*zdarijama da bi genijalnih zadnjih 10 min totalno uništili s cliffhangerom. Šupački potez, a i ako ovako nastave ne znam koliko ću ih dugo gledat. Jednostavno ima toliko toga boljeg na TV-u umjesto da trošim vrijeme na ovo. Sad me jedino drži da vidim što će napravit s Neganom i nadam se dobroj sedmoj sezoni jer 6. mi je bila ispodprosječna.
Šteta šta nisu offnuli Carol. A i moram priznat da sam pomalo i navijao za Neganov crew jer ovi su postali prepatetični.
Jedino što su postigli s cliffhangerom je to da ću 1. epizodu pogledat isti dan kad izađe umjesto da čekam kraj sezone.

Rick je izgledao pola epizode kao da moždani ima. Dobro odglumljeno, ali eto, moj komentar na njegovu facu.

Roknuli su Abrahama,jedini on je fizicki jak da se nakon prvog udarca u bulju digne natrag prkosno s obzirom da je glenn sitan,carla bi smrvil s prvim udarcom isto ko i rositu i maggie,rick nije definitivno,darryl je isto u stanju kakvom je podlozan one hit killu,ova dvojica isto tak jer su pekmezi,no brainer,Abraham je mrtav.
Solidna epizoda sve u svemu.