Pa smiju ljudi negodovati ako im više ne valja nešto što im je prije bio užitak gledat.
Ja sam prve 3 sezone proguto u 2 tjedna, četvrta je već počela smarat, a petu sam gledo jer mi je bilo bezveze da prekinem nakon svih odgledanih epizoda.
Šestu sam počeo, prekinuo napola kod one epizode s Morganom i nemogu se više prisilit gledat. U zaostatku sam 7-8 epizoda, ali ne želim pokrenut jer je počelo smarat. Da sam nastavio, vjevojatno bi isto tako nezadovoljno pisal o tome na forumu. Ostali nisu prekinuli s praćenjem i ne vidim zašto bi prekinuli. Vjerojatno ću i ja jednom nastavit sa gledanjem, al zasad ne.
Ti si jednostavno tip koji serije / filmove / igre dijeli na dvije krajnosti...ili je nešto savršeno i vrhunski, ili je loše, smeće svih smeća, kod tebe nema između :) (ne mislim to u lošem smislu).
E, pa, puno toga se nalazi u tom "međuprostoru" ili s vremenom, po pitanju kvalitete, ode u taj "međuprostor" i naravno da će ljudi to komentirat. Nakon što popratim par sezona neke serije, pratit ću i ostale, ali ću komentirat ako su pale u kvaliteti.
Ako to tebe nervira, jbga braco, na forumu smo :) ...
:*
A Walking dead je, ako idemo posve objektivno, spao na neku prosječnu seriju. Dobru, ali ništa više iznad toga, po mome skromnom mišljenju.
Koje, naravno, nemora bit točno :)