Damn! Sad treba docekat drugi mjesec.Sta se tice epizode ocekivao sam da ce Riggs napustit show.Ocekivao i prizeljkivao.I onda u ovoj epizodi kako je odmicala nisam zelio da se to dogodi.Na kraju kad se dogodilo odrađeno je vrhunski .Bez puno drame i nekih velikih rijeci.Samo muzika i pogled najjaceg glumca kojeg znam.Neopisivo sam sretan sta se serija vraca na pravi put.Koliko god su mi zavrsinca pete,cjela sesta i sedma bile dobre sezone bojao sam se da ce otic u nekom smjeru "medieval" stila.Zajednice Aleksandrija,Hilltop,Kingdom,strazari sa kopljima na ogradama,kralj,tigar itd..nije mi smetalo i sve su to logicne pojave u apokalipsi i kada ljudi ostanu bez resursa,struje,tehnologije,telekominikacije..ne kaze se đabe cim nestane struje da smo u srednjem vijeku.I sad,samo u ovoj epizodi toliko se toga promjenilo.3 stvari koje sve mijenjaju su Carlova smrt i Rickova promjena.Tu zapravo sve vise vjerujem da nece podivljat nego ce se obistinit ono "my mercy prevails over my wrath". Carlove rijeci ce utjecat na njega i na kraju nece Rick ni ubit Negana.Druga stvar koja sve mjenja i visi u zraku je onaj viđeni helikopter a treca upravo ovo sta nema vise ovih zajednica.Nemaju vise krov nad glavom,skloniste,nego su opet "on the road".I to ne da je CGI odradio radnju nego su doslovno dignuli u zrak cjeli set di se snimalo.Zato volim ovu seriju,jer nema rok trajanja i besmrtna je.Zbog tematike moze trajat u nedogled.Bitno mi je samo da ta avantura prezivljavanja apokalipse bude zanimljiva i napeta.