Meni taj Walking Dead postaje sve retardiraniji. Radnja se vrti u krug već dvije sezone. Prvo Saviorsi love njih, pa oni love Saviorse, pa ovi njih, pa kontra... Sad su mooožda malo krenuli prema naprijed, ali opet točno znam kak će se svaka scena odvit.
Jedina dobra stvar su performansi Jeffrey Dean Morgana i Stevena Ogga, sve ostalo mi je već toliko lejm da se tjeram odgledat svaku epizodu. Od ovih glavnih likova isto više nemam nikog do kog mi je stalo, čak priželjkujem da netko umre samo da bude zanimljivije
Rick nešto brije, Maggie je postala prava bitch, ovi Morgan i Carrol ni sami ne znaju bi li ili ne bi ubijali, djeca su postala psihopati...
Veliki spoiler iz S08E13:
Znači Rick ganja Negana, prevrne mu auto, ovaj leži polu svjestan i ranjen sljedećih gro minuta kolko Ricku treba da izađe iz svog, praktički netaknutog auta. Izađu istovremeno, Rick ima kalašnjikov i ispuca pola saržera u auto prije nego i vidi Negana. Ovaj bježi u zgradu, Ricki 'Stormtrooper' Grimes ispucava i ostatak metaka ne pogodivši ni jedan. U zgradi uzima pištolj, opet sve pokraj. Baca mu sjekiru, badass Negan se usere, visi sa ruba, padne neke dvije etape niže i nije mu apsolutno ništ. Onda se bore, među zapaljenim zombijima, niko nikog ni da udari pošteno. Negan skoči kroz prozor, Rick skoči 10 sekundi iza njega i ovaj jednostavno nestane
Nakon toga scena kak ih Saviorsi napadnu, rane onim strijelama sa krvlju walkera. Prođe cijeli dan, nitko ni ne kuži da ima vrućicu ili mu je loše. Sljedeća noć, odu na spavanje - za jebene 3 minute se prvi pretvori u Walkera. Ugrize onu doktoricu, ona se doslovno odmah pretvori!
Onaj mali kreten ide u neki osvetnički pohod protiv zatvorenika, želi riješit onog koji mu je ubio brata. Naravno, otključa kavez, ovi pobjegnu. Kakav plot tvist, gospode bože
Ima još sličnih stvari, al znao sam da se neću moći sjetit dok sam gledao