19Marksman89 - to ti je kraj 4. sezone sa onom ludom Lizzie koja voli zombije te kad Rick odgrize vrat onom vodji Claimera. Tu se slazem, taj je super dio, ali i opcenito oni uvijek imaju odlicne epizode na kraju sezone.
Taj dio 5. sezone sa policajcima mi je najgori mozda i u cijeloj seriji.
Carol je dozivjela najbolju transformaciju i uz Ricka, Daryla i Morgana najbolji lik. Jbt, kakav je zena badass. Prvo ih je spasila od onih kanibala u Terminusu, a sad i na pocetku 6. sezone Aleksandrijce od ovih psihopata Vukova.
Sto se tice 6. sezone, apsolutno je genijalno krenula. Pogotovo 2. epizoda gdje Carol kolje te Vukove. Ali i sam taj napad je bio bas iznenadjujuc. Ono ludjaci samo macetama poceli komadat ljude. No 3. epizoda je bila jos i bolja, vjerojatno TOP 3 epizode serije. Da ne znam sto se dalje dogadjalo, bila bi jos bolja. Iako znam da je Glenn prezivio, da to nisam znao vjerojatno bih bio ubediran jer mi je isto drag lik, a umro bi na tako ruzan nacin. Ali i opcenito ostatak epizode je zanimljiv. Pogotovo onaj Rickov ocaj na kraju i bas me zanima sta ce se dalje dogodit.
Morgan mi je enigma. Sad smo ga malo bolje upoznali, a ova 4. epizoda koja ce biti cijela posvecena njemu nije mogla bolje doci jer me bas zanima ta njegova promjena i zasto ima takva nacela 'svaki zivot je vazan'. Frajer je badass s onim stapom i mislim i da je pametniji od svih njih tamo, ali malo me brine to njegovo milosrdje. Previse ljudi pusta na zivotu koji to nisu zasluzili.
Uglavnom, prezadovoljan sam 6. sezonom i ako se ovako nastavi, mogla bi biti najbolja sezona u seriji.