Zavrsio i s prvom polovicom 4. sezone - Too Far Gone. Epizoda mi je, kao i vecini, bila genijalna. Iz zatvora smo se makli, svi su rastrkani, a i izgubili smo glavnog negativca. Vec sam mislio da su na njega skroz zaboravili kad ga nije bilo na pocetku, ali covjek je dosao zavrsiti zapoceto Bio je zajeban lik i solidan kao negativac, ali ipak ostaje zal jer imam dojam da je mogao biti bolje iskoristen i da je mogao ispasti veci psihopat. Ali to ce valjda Negan biti.
Carol mi je postala super u ovoj sezoni.
Nego, sta nitko nije nabrijan na 7. sezonu koja sutra pocinje? Ja cu vam se pridruzit tamo negdje oko 4. epizode. Jos su mi ipak 2 i pol sezone ostale.
Javi dojmove kad pogledaš finale 4. sezone. Baš me zanima mišljenje. Meni je to jedna od najdražih epizoda.
FicoLegend
Evo pogledao sam. Stvarno fantastican zavrsetak sezone. Rick je zasigurno bio najjaca karika ove epizode. Jebote sta je covjek napravio. Ta cijela scena s Claimerima je genijalna, od pokusaja silovanja do toga kako ih je Rick priklao. Brutalno i napeto. Ja mislim da s Rickom vise nema zajebancije, bas kao sto je rekao na kraju epizode.
A taj Terminus mi je od pocetka bio sumnjiv i na kraju se ispostavilo da ti bolesnici zive tamo. Sutra odmah krecem s 5. sezonom jer me bas zanima kako ce sve to zavrsit. Jer ovih ima pun k, ali Rick je lud i njegova grupa ce ga sigurno podrzat. A jos treba vidjet sta ce biti sa Beth, Carol i Tyreesom. Meni je ovaj drugi dio sezone stvarno odlican bio.
Uz ovu zadnju epizodu bih izdvojio i The Grove za psycho kid Lizzie. Isto brutalna epizoda koja je otvorila mnoga pitanja. Kvaliteta serije se stvarno podize. Od solidne prve sezone do stvarno odlicne 4. Bilo bi lijepo da se ova kvaliteta i nastavi.