Pa ovako...
Kao sto sam rekao, prve 4 epizode 6. sezone su mi bile stvarno fantasticne, no sljedece 4 su bile pomalo razocaravajuce i mid season finale epizoda mi se cinila kao ona koja je trebala biti 7., a 9., No Way Out mid season finale. No mora se priznat, No Way Out je rasturio. Ako zanemarimo neke nelogicnosti, epizoda je bila brutalna, puna akcije. Smrt cijele obitelji Anderson je bila pomalo neocekivana kao i Carlovo oko, to stvarno nisam ocekivao. Scena kad svi zajedno kolju zombije koliko god nelogicna bila je bila meni super jer su pokazali to zajednostvo koje im stvarno treba. Ni Darylova zolja nije razocarala, pogotovo kad su raznijeli Saviore
Novi lik Jesus mi se cini zabavnim i nadam se da cemo od njega vidjeti jos dosta toga.
Drugi dio sezone je bio isto odlican, mozda cak i bolji nego prvi jer nije imao toliko prosjecnih epizoda kao prvi dio. Posebno bih izdvojio vec spomenutu 9. epizodu te 12. i 13. Kad napadaju utociste Saviora, jako napeto s prvim ljudskim ubojstvima nekih glavnih likova :
Epizoda poslije, Carol i Maggie, svaka cast kako su to odradile.
I onda dolazimo na zadnju epizodu. Epizoda je do zadnjih 15 min bila sasvim dobra, ali bjezanje kroz sumu, fuckanje i predstavljanje Negana je maestralno odradjeno : Meni je taj kraj toliko dignuo epizodu. Negan se cini 10 put bolji i zajebaniji negativac od Governora. Kako sije strah u kosti, nikad Rickovu grupu nisam vidio tako prestrasenu. Ali znas da su negativci odlicni cim ih od pocetka toliko zamrzis. Iskreno da vam kazem, nadam se da ce Negan i Saviori sto duze pozivjeti i da ce ih Rick na kraju sporo i bolno ubiti. To mi je zasad najveca zelja u seriji.
Sto se tice smrti 2 glavna lika, stvarno se na tim scenama. Kakva brutalnost, pogotovo s Glennovim okom. Zao mi je oba lika jer su mi draga, ali tako ti je to kad se na Negana namjeris.
7. sezona je savrseno krenula i stvarno me zanima kako ce to dalje funkcionirat. Saviori se cine nepobjedivi i stvarno ne znam kako bi ih Rick i ostali mogli pobijediti. No znam da sad onaj Ezekiel dolazi, mozda on nesto promijeni :)
Sad se bacam na jos ovu 2., 3., I 4. epizodu tako da u ponedjeljak budem spreman na 5.