Flipper Miro ne mogu s posla jebemu. Nemojte sve kupiti. Nego, imamo li Nigerijski VPN? Tamo je 12€ BG3 😂
Miro Flipper Onaj gori sto san ti reka cyber ghost 3 dana imas free trial kupio BG3 priko nigerijskog i lordse priko egipatskog
moschus Heat Ljudi ulijeću u ove virus VPN-ove kao prosječni gastarbajter BMW-om u tunel. Imas neki provjereni a da je free?
Fico Heat Ljudi ulijeću u ove virus VPN-ove kao prosječni gastarbajter BMW-om u tunel. O posljedicama lako, glavno da se kupi nesto jeftino… Nema dobre informatike u skolama. 🙂
Fico P2P konekcija koja tvoju mrezu cini javnim exit nodeom. Ilitiga, tvoja mreza se direktno registrira za tudu aktivnost na internetu, ukoliko se koristi tvoja adresa.
Flipper moschus evo ja uspio prije minute. Preko mobitela. Instalirao onaj Ghost VPN što je Miro rekao. Imaš 7 dana free, skineš igru i otkažeš trial i to je to.
Genesis moschus imao isti problem, otvorio sam ticket… od 3 igre 1 steka pa sad cekam njihov povratni info…
Flipper moschus Hmmmm, meni je bacao grešku za regiju, a tebi baca da kod ne radi. Čudno skroz. Možda zato što ti je acc na HR? Meni je na USA inače. BTW; Avatar: Frontiers of Pandora €33, Argentina. 😃 Pa tko ima vremena… 🙂
Flipper Ja sam kupio na Enebi. Kod ispravan, samo mi je trebalo dok VPN ne riješim. Kažem, preko laptopa nije htio nikako, a preko moba (instalirao app) odmah prošlo.
Flipper Miro jesam samo BG3. I to ne upitno kad ću igrati. Kad završim Alan Wakea 2, čeka me Mirage. Pa onda negdje 2025. BG3. Ostalo sve imam sto me zanima.
Miro Flipper Toliko strke jucer a ti kupis jednu igru A ja Baldurs Gate 3 deluxe Lords of the Fallen deluxe Terminator Resistance complete edition The Last Faith Gylt Elderand Plus jos nesto za ps5