E jos da napomenem kodova nema neograniceno tako ako vidite nesto ne cekajte kupujte.

Miro ne mogu s posla jebemu. Nemojte sve kupiti.

Nego, imamo li Nigerijski VPN? Tamo je 12€ BG3 😂

Heat Ljudi ulijeću u ove virus VPN-ove kao prosječni gastarbajter BMW-om u tunel.

Imas neki provjereni a da je free?

Flipper

Onaj gori sto san ti reka cyber ghost 3 dana imas free trial kupio BG3 priko nigerijskog i lordse priko egipatskog

Heat Ljudi ulijeću u ove virus VPN-ove kao prosječni gastarbajter BMW-om u tunel.

O posljedicama lako, glavno da se kupi nesto jeftino… Nema dobre informatike u skolama. 🙂

P2P konekcija koja tvoju mrezu cini javnim exit nodeom. Ilitiga, tvoja mreza se direktno registrira za tudu aktivnost na internetu, ukoliko se koristi tvoja adresa.

Evo, prvo pa musko 🙄
      I sta sad? Reportam problem Gamivu? Probam neki drugi Vpn?

moschus evo ja uspio prije minute. Preko mobitela. Instalirao onaj Ghost VPN što je Miro rekao. Imaš 7 dana free, skineš igru i otkažeš trial i to je to.

moschus Hmmmm, meni je bacao grešku za regiju, a tebi baca da kod ne radi. Čudno skroz. Možda zato što ti je acc na HR? Meni je na USA inače.

BTW; Avatar: Frontiers of Pandora €33, Argentina. 😃 Pa tko ima vremena… 🙂

moschus imao isti problem, otvorio sam ticket… od 3 igre 1 steka pa sad cekam njihov povratni info…

Ja sam kupio na Enebi. Kod ispravan, samo mi je trebalo dok VPN ne riješim. Kažem, preko laptopa nije htio nikako, a preko moba (instalirao app) odmah prošlo.

Uspio sam! Trebalo je prebaciti protokol u CyberGhost-u na OpenVPN!

Ja cekan kako ce @Flipper napisati listu igri sto je kupio a ono nista.

Bice nije ni kupova

Miro jesam samo BG3. I to ne upitno kad ću igrati. Kad završim Alan Wakea 2, čeka me Mirage. Pa onda negdje 2025. BG3.

Ostalo sve imam sto me zanima.