bosscorelli lik koji mi o tome pricao na FB kaze da stalno tako radi, frend iz bosne mi takodjer potvrdio da njegov brat tako radi vec godinu dana i on je mislio da ja znam da mozes tako kupovat igre.

Ovo je svakako puno bolje rijesenje nego sto ima PS

Jeli imate koji vpn za egipat

Trenutno koristim urban vpn, besplatan je i pokriva klasicne zemlje, Argentina, Brazil i Turska ali evo ima jebenih ponuda iz Egipta ali neznan koji free vpn koristiti pa ako znate javljajte.

I da gamivo je top sve radi savrseno nikad problema

I mene zanima koji vpn za Egipat i Nigeriju jerbo su smiješne cifre za BG3 i LOTF pa da se počastim za Božić 😉

@Miro Tunnel Bear ti ima Nigeriu i Egipat samo što još nisam stigao isprobati jer sam na poslu, preko njega uredno uzimam za Argentinu baš sam nedavno ukebao Expanse Deluxe Edition za 3 eura 😉

gusterko

Mislin da san njega prije koristio, neznan zasto san stao.

Jeli ides preko moba ili kompa

gusterko

Nikako proci priko TunnelB

Znan da san ga izbrisao iz nekog razloga da je radio probleme

Miro Jebat ga onda, javi ako nađeš neku alternativu koja prolazi 😉

gusterko

A meni ni argentina nije isla preko tunnela zadnji put

Moze netko ukratko opisati proceduru npr. za Argentinu jer vidim da su cijene stvarno super.

moschus odeš na gamivo, nadješ igru koju želiš kupiti, platiš paypalom(tako barem ja radim)pošalju ti key za igru, upališ vpn na mobu ili kompu, odeš na microsoftovu stranicu i ulogiras se na svoj account, reedemaš kod i ugasiš vpn. Sad imaš tu igru kupljenu na svom accountu i skidas je na boxu i pičiš i uživaš

Malo san svasta testira i sad je ovako.

Tunnel Bear mi nije prosao, Urban Vpn radi savrseno besplatan je ali nema Egipat i Nigeriju. Nord nema isto Egipat i Nigeriju.

Onda san isa malo googlati i skinuo sam na mobitelu Cyber Ghost koji ima 3 dana free onda ti naplacuje godinu i preko njega sam skinuo iz prve igru iz Egipta i iz Nigerije. Bez ikakvog problema.

Jos san instalirao vpn.lat ali me vodi na stranicu di trazi podatke od kartice iako je sve besplatno pa to iskreno nisan htio tija san priko njega probati Egipat jer to ima a Nigeriju nema ali nedan podatke od kartice.

Znaci cyber ghost imate dovoljno 3 dana da kupite sto vas zanima

citao sam da su neki uspijeli i direktno kupit igru sa argentinskog storea i sa svojom karticom al s time se ne bih zezal😂