Heat Ljudi ulijeću u ove virus VPN-ove kao prosječni gastarbajter BMW-om u tunel.

O posljedicama lako, glavno da se kupi nesto jeftino… Nema dobre informatike u skolama. 🙂

P2P konekcija koja tvoju mrezu cini javnim exit nodeom. Ilitiga, tvoja mreza se direktno registrira za tudu aktivnost na internetu, ukoliko se koristi tvoja adresa.

Evo, prvo pa musko 🙄
I sta sad? Reportam problem Gamivu? Probam neki drugi Vpn?

moschus evo ja uspio prije minute. Preko mobitela. Instalirao onaj Ghost VPN što je Miro rekao. Imaš 7 dana free, skineš igru i otkažeš trial i to je to.

moschus Hmmmm, meni je bacao grešku za regiju, a tebi baca da kod ne radi. Čudno skroz. Možda zato što ti je acc na HR? Meni je na USA inače.

BTW; Avatar: Frontiers of Pandora €33, Argentina. 😃 Pa tko ima vremena… 🙂

moschus imao isti problem, otvorio sam ticket… od 3 igre 1 steka pa sad cekam njihov povratni info…

Ja sam kupio na Enebi. Kod ispravan, samo mi je trebalo dok VPN ne riješim. Kažem, preko laptopa nije htio nikako, a preko moba (instalirao app) odmah prošlo.

Uspio sam! Trebalo je prebaciti protokol u CyberGhost-u na OpenVPN!

Ja cekan kako ce @Flipper napisati listu igri sto je kupio a ono nista.

Bice nije ni kupova

Miro jesam samo BG3. I to ne upitno kad ću igrati. Kad završim Alan Wakea 2, čeka me Mirage. Pa onda negdje 2025. BG3.

Ostalo sve imam sto me zanima.

Flipper

Toliko strke jucer a ti kupis jednu igru

A ja

Baldurs Gate 3 deluxe

Lords of the Fallen deluxe

Terminator Resistance complete edition

The Last Faith

Gylt

Elderand

Plus jos nesto za ps5

Šta je ovo svi postali Brijači samo se selite Argentina, Brazil, Turska, Nigerija.. 😆

Brijac Dok ne uzmemo dvojno drzavljanstvo s BiH sve je uredu 😅