Zero Tzereen Možda i ne kažu javnosti, ali podrška bi morala stići u prosincu, u isto vrijeme bi trebala biti dostupna i na odabranim Bravia TV-ima, pa izgleda da tempiraju da to bude u isto vrijeme...navodno je ovo razlog: HDMI is gonna be updating their specs for CEC (consumer electronics control). The CEC link is gonna be changing, and so is the eARC. Sony's engineers are gonna wait for that, so that there is one firmware update."
Tzereen Ja sam još davno pročitao da HDMI forum nije skroz finalizirao specke za HDMI 2.1. zato i toliki problemi da svime. Od receivera, preko čipova, do televizora.
Flipper Dobio obavijest da je Series X dostupan na njemačkom Amazonu, pa ako netko želi. https://www.amazon.de/-/en/1882/dp/B08H93ZRLL/
DarkPunisher Ko god je radio D pad na novom SeX joysticku treba ga streljat, pa to klikče gore nego pisaca masina jbt uzas
Icek DarkPunisher Elite je još glasniji, no L i R tipke su gotovo nečujne. Zašto je to tako, nitko ne zna 😃 Iznimno iritantno kada navečer želiš igrat bez da probudiš cijelu ulicu bjesomučnim nabijanjem po tipkama 😃 😃 😃
Picek Još uvijek to nije ništa usporedivo u odnosu na DualSense i adaptivne trigere, čujem ih s headsetom na glavi.
Mustinjo Moj je Mustinjo. Nisam palio xbox zadnje vrijeme, al s obzirom što sve dolazi na gamepass bio bi red da se zaigra malo. 😁
Flipper Na današnji dan prije točno godinu dana izašao je Series X. OK, i Series S. Sretan im rođendan i živ nam Game Pass bio. Ja proslavljam rođendan u Forzi 5 uz ludu vožnju.