Miro pregrmi cetvorku zbog petice, isplati se, a povezane su price

renda
    Prigrmija san na actu 3 san izbrisa i pogleda story ba youtubeu pa cu probati peticu🤣🤣🤣

Jednostavno nemogu vise igrati ako ne ide a toliko drugog ceka da ga odigran a jos kad pogledan sto izlazi u 8 i 9 misecu auuuuu napokon krece ludilo

Flipper potpis na sve, pogotovo ovaj dio za UI i Gamepass. 😀
    Što se kontrolera tiče, DualSense je definitivno puno napredniji, al jebat ga meni je ergonomski bolji ovaj od Xboxa

Flipper kad je kući uz PS5, Switch i PS4 donio i novi Xbox:

Mapa za Forza Horizon 5 !

Ne izgleda mi nešto veća od mape za FH 4.Možda ima samo više ceste za vozit.Al ovaj vulkan izgleda odlično.

master_x
      Bome izgleda duplo manja
      Ali ocekuj cudo od grafike pa cemo zanemariti velicinu mape.

Kod mene se svaki dan forza pali dica igru obozavaju a ja krenem da cu samo nesto viditi i ode par sati da nisan nista napravija nego se samo vozan po mapi

Nexus Da,samo je pitanje po kvadraturi ili broju staza/cesta/puteljka.
      Nadam se i nekoj demo verziji prije nego se isproba full verzija.

ikral Znam,al to je jedna od igara koju kupujem za XSX.Gamepass pretplatu imam za one igre koje namjeravam tu i tamo odigrati.Gamepass tako ionako aktiviram samo kad mislim da ću ga i koristiti a ne da se prisiljavam igrat igre,jer imam osjećaj tada da plaćam nešto što ne koristim/il jako rjetko (tipa mjesečna pretplata na Netflix a na mjesec pogledam 2-3 filma).

6 dana kasnije

Ako postoji još netko zainteresiran za nabavku Series X, ponovo su dostupni od jučer na mall.hr i to po normalnoj cijeni. Status na stranici više nije "Rasprodano" nego "Trenutno nedostupno" i za pretpostaviti je da tracking radi... pa navalite 😃

Joj kak me to nervira, limited i custom dizajni kontrolera.
        Kao da gledaš u njega dok igraš.
        Oboje ga u neki mix, ponekad udre neki znak i eto 100 kn gore na cifru.

Xbox Cloud Gaming dolazi na XONE i XSX/XSS