maverick
Evo ovako ja to volin sve žanrove nisan od onih koji odigra par igri i to je to, kupujen dosta toga jer moran probati ako se svidi super ako ne jebiga.
Trenutno san na ps5 odigra sve osim spidermana ali me trenutno on ne vuce i ima jos nekih indijanaca na ps4 za kupiti, na ps5 konzoli iman instalirano cod warzone, cod cold war, minecraft i fall guys znaci za igrati neman nista.
Gledajuci box i gamepass našao sam preko 1000kn samo indijamaca koje bi probao ali ih moran kupiti a di su ove vece igre i di je jos budcnost koja nosi svega.
Iskreno mislin da cu kroz 2 godine konzolu preko gamepassa isplatiti jer necu kupovati igre na ps5 da bi ih probao.
Više neman neku želju skupljati igre koje god kolekcionarsko izdanje ako mi se svidi i to je to više uziman digitalno jer puno lakše i komodnije.
Radi svega kad se zbrojim box za gamepass za ekskluzive i mp naslove ce biti ps5.
A i ova sony praksa necemo vam pokazati nista jer smo u vodstvu mi ide nakurac, a sve sto pokazemo vec ste vidili i jos cemo vam sve dati i za ps4.
Jebiga Demoni su ekskluza ali to su svi koji su mislili odigrali prije i nije nesto radi cega se kupuje konzola, Returnal je malo jaci indijanac kojeg kad prodes jako brzo zaboravis, Ratchet na momente izgleda prvoklasno na momente nista posebno i to je igra koja nikad nije prodavala konzolu.
Nema ni box ekskluzive vridne konzole trenutno ali ovo sto ima na gamepassu me vuce i buducnost moze biti samo bolja.
Kad bi zbrojija indijance i pune igre plus recimo flght simulator i forza eto me preko 2000kn a to je pola konzole