Xbox Series X
- Uređivano
Jeste li isprobali Xbox muzej?
Baš je fora šetat povješću šta ste prvo odigrali koje konzole imali,koje achievemente osvojili.
https://museum.xbox.com/
Kod mene prva igra ikada sa Xbox profilom bila Hexic HD(ista je tad dolazila predinstalirana na konzoli) na Xbox 360,hahha i to 22.09.2006 osvojen prvi achievement !
Ako gledaš forum imaš Series X na njemačkom amazonu.
A sad ima i nešto više slobodnog vremena pa eto.
Psychonauts 2 mi je najveće ugodno iznenađenje.Nisam očekivao ništa,a igra predobar platformer sa zanimljivom pričom.
- Uređivano
Još jedan engine poput Forze iz Microsofta.
Igra predivno izgleda na svim platformama. Na PC-u se super vrti.
Quality mode je dynamic 4K 60 frejma.
Performance 120 frejma 1440p.
K tome open world. Igra je JEBENO igriva, probao sam multi na Series S kad je bio kod mene. Tako ispolirane kontrole i gameplay koji klizi nisam doživio od ndh.
Recite što hoćete ali Microsoftu ide odlično. Sluša se fanove. Kvaliteta.
Sad dolazi prikaz Hellblade 2, Stalker u 2022. Nizaju super igre.
Epski.
Pravednik je u prošlom životu bio čuvar u Jasenovcu.
Mortal Kombat 11,Gunk i još ponešto dolazi na Gamepass od 16.12 -
- Uređivano
Ovaj The Gunk je abnormalno kratka i jednostavna igra.
Idete linearnim lokacijama,kupit neka g0vanca sa usisavačem i rješavate prejednostavne puzzle koje se svode na to kako osloboditi prolaz dalje.Lokacije su gotovo sve iste,dosadne.Tu i tamo,grafički izgleda dobro,al sa tim lens flare kerefekama,izgleda isprano.
Završio sam igru za malo više od 4h. Sa 100% svih achievementa.Jasno mi je sad zašto je na Gamepassu.Prekratka,nema se tu šta ponovno igrat i jako loša igra naspram meni odličnih SteamWorld Dig igara koje je isti developer prije radio.To im je sad M$ nadoknadio inače igra ne vrijedi pune cijene.
- Uređivano
Raven studio ima dosta hidden gemova koji su loše ocijenjene od strane kritike.
Očekujem i neke remastere uz općenito bolju kvalitetu naslova sada pod Microsoftom. Financije igraju veliku ulogu.
Mislim da će ovaj E3 iako samo prijenosom biti epski. Možda i najudarniji u posljednjh godina.