Ja sam još davno pročitao da HDMI forum nije skroz finalizirao specke za HDMI 2.1. zato i toliki problemi da svime. Od receivera, preko čipova, do televizora.
Xbox Series X
Dobio obavijest da je Series X dostupan na njemačkom Amazonu, pa ako netko želi.
- Uređivano
Ko god je radio D pad na novom SeX joysticku treba ga streljat, pa to klikče gore nego pisaca masina jbt uzas
DarkPunisher
Općenito su Xbox kontroleri dosta glasni.
Icek uzasno iritantno
DarkPunisher
Elite je još glasniji, no L i R tipke su gotovo nečujne. Zašto je to tako, nitko ne zna Iznimno iritantno kada navečer želiš igrat bez da probudiš cijelu ulicu bjesomučnim nabijanjem po tipkama
Još uvijek to nije ništa usporedivo u odnosu na DualSense i adaptivne trigere, čujem ih s headsetom na glavi.
Picek vjeruj mi d-pad je kudikamo gori
DarkPunisher onda je jebački gadno ako je tako.
Daj šiknite vi gamertagove, treba mi domaca ekipa
Moj je urizen94
Moj je Mustinjo. Nisam palio xbox zadnje vrijeme, al s obzirom što sve dolazi na gamepass bio bi red da se zaigra malo.
ikral11 ali ne igram baš, gotovo ništa.
- Uređivano
Dobar je i Xbone S ali učitavanja brate...
Možda je pitanje više za marketplace, ali nek bude tu prvo. Koliko mislite da je realna cijena za XSX star pola godine, korišten cca pola tog vremena otkako ga imam. Prodao bih njega + dodatni kontroler koji je kupljen naknadno i na kojem nije igrano, samo je izvađen iz kutije da vidim radi li. Mislite da je 4000 kn realna cijena, previše/premalo?