Meni stoji ovo pod order history, još mi nije ništa skinulo, ali ako stvarno dođu oba trebat ću 1 ili 2 zainteresirana kandidata. 🤣

Subtotal 2 079,20 zł
    Shipping 0,00 zł
    VAT 519,80 zł
    Total 2 599,00 zł

Stigla masina za 2 dana iz nizozemske

A sad cekanje 22h da vidim jel cu ju otpakirat uopce 😆

Imo sam original tu igru i prodo sam.

Mulac.

Brutalan Fps, u top 5 ikad

maximalni uf ja sam to španao dan i noć ko klinjo, predobra igra.
      Na gamepassu je cudo 🙂

Sad službeno ima više vlasnika Series X-a (na forumu) nego što je bilo ukupno na Xbox One čitavoj generaciji. 😃

Flipper

o, krasno! igrat će se, evo samo da Destiny 2 završim, hahahahaha.

još uvijek imam original za PS2. <3

Flipper Sad službeno ima više vlasnika Series X-a (na forumu) nego što je bilo ukupno na Xbox One čitavoj generaciji. 😃

Game Pass će obilježiti ovu generaciju a ekipa sa foruma je to prepoznala. Kad bi konkurencija imala nešto slično sumnjam da bi interes bio ovakav. Xbox je kod nad bio egzotika do dolaska x360 i ostao bi to da M$ nije povukao dobre poteze.

mrcina
          Je ali sve sto je 360 dobro napravija onaj one je usra i napravija velikj jaz izmedu one i ps4

Ja koji san reka da necu nikad box kupiti vise evo san ga uzeo radi game passa

Kupit konzolu zbog game passa mi zvuči čudno.

Kao da ću odabrat užasan TV jer na njemu imam besplatan Netflix. A s druge strane imam genijalan TV na kojem se Netflix plaća. Ne znam.

Samo što je stvar da je Series X isto genijalan TV s genijalnim Netflixom. Ja sam kupio Series X zbog igara koje dolaze na njega (MS eksklziva), a što dolaze na Game Pass je samo još jedan ogroman bonus. Jako nespretna usporedba da je PS5 genijalan TV, a Series X užasan jer genijalan TV do 2022. ima manje sadržaja od lošeg TV-a.