Ubisoftove igre su ono...odigrao si jednu, odigrao si sve ostale. Sad su i Ghost Recon prebacili na AC formulu. Bojim se da je i Splinter Cell na redu jer kad vide kako je MGS prošao, bit će "hej, možemo i mi tako nešto".
Slažem se za ove manje projekte - 10 puta su bolji od njihove AAA produkcije.
Far Cry 4
Ja bi vas upozorio da se drzite teme, a to je Far Cry 4.
S druge strane, imate punu podrsku administracije da kreirate temu u MULTIPLATFORM RASPRAVE podforumu o Ubisoftu, te tamo preselimo raspravu iz zadnjih par postova.
Jel ima igrača online? Mislim da bum uzel.
Uzmi, uzmi, da si pomognemo s nekim online trofejima koji ce nam trebat za Platinu
Vidim da ima samo jedan i zapravo je lagan..?
Ima jos 2 iz Co op kampanje.
Da, vidio sam i to, ali sam neznam zašto zazujo da je to zapravo split-screen :
Neka neka, uzet ću.
A nema nazalost splitscreena u FC4.
Slobodno uzmi igru, ali zbog SP-a. Odlicna lokacija u kojoj se stalno nesto dogadja. Imam vec 25 sati u igri, negdje oko 20% igre rijesio.
http://zippy.gfycat.com/TiredJovialIndochinahogdeer.webm
Jeli jos netko uspio poginut ovako?
Krenuo lagano, još uvijek hvatam kontrole. Umro par puta, mrtve đukele.
Samo cekaj nosoroge i honey badgere. I orlovi su zeznuti.
Danas sam iskoristio priliku za odigrat malo MP i osvojit trofej. I moram priznat da je solidan ovaj malo drugaciji MP, sa vrlo zanimljivim idejama. Sva 3 moda su zanimljiva, Outpost i Propaganda mozda malo premalo akcije, ali je zato Demon Mask odlican mod, prezabavan. Ova ideja s 2 runde u kojoj se mijenjaju timovi je jako zanimljiva, ali mislim da su trebali stvaviti da u jednoj rundi oba tima imaju normalne loadaute za run and gun, a u drugoj rundi luk i strijela + nevidljivost. Ovako je onaj tim koji ima nevidljivost ipak malo prejak (kad sam imao loadout za run and gun imao sam 1-10 K/D Ratio, a vec u sljedecoj rundi 13-2 sa nevidljivosti).
FC MP ima potencijala biti odlican, ali za sljedeci put trebaju ipak poradit na nekim stvarima. Meni je i dalje SP primaran, a MP bih mogao mozda s vremena na vrijeme bacit.
I treba reci da nema nikakvog laga, sve savrseno radi samo nema vise previse igraca.
Meni je MP u ovoj igri jedan od najgorih koje sam ikada igrao, otprilike loš kao i TR... u FC3 je bio dosta bolji. Ovdje mi je apsolutna katastrofa.
I kaj da sad čovjek zaključi?
A moras sam probat.
Gle, MP ima sigurno problema sa nebalansom, ali meni se na prvu cinio solidnim. Treba igrati malo vise pa zakljucit jel vrijedan igranja ili ne.
Potpis na crozaca. 3 je bio sasvim ok , 4 je smece MP.
Meni je bilo dovoljno ono malo kaj sam igrao za taj trofej,pogotovo Demon Mask mod koji je totalno neizbalansiran. Rebelsi su OP do bola.
Meni je MP u ovoj igri jedan od najgorih koje sam ikada igrao, otprilike loš kao i TR... u FC3 je bio dosta bolji. Ovdje mi je apsolutna katastrofa.potpisujem
Meni je bilo dovoljno ono malo kaj sam igrao za taj trofej,pogotovo Demon Mask mod koji je totalno neizbalansiran. Rebelsi su OP do bola.Ne znam jel mi igramo istu igru, ali ja se nemrem maknut od ovog moda. Ova 2 ostala i jesu nebalansirani, ali Demons Mask koji je najvise orijentiran na akciju je meni prezabavan. Nevidljivost ti ovdje nece pomoci jer se moras stalno kretat. Ma predobro. Vec se dugo nisam ovako zabavio uz neki mod. Ovo cu u buducnosti zasigurno dosta igrat.
ZoNTrA
Na koliko si %?
Ona dva đanera su mi jebena, Yugi i Reggie mislim da se zovu. Svaki put kad su izvadili nešto prekasno stisnem share.
:(
Onaj dio kad odeš u Shangri-La jedva sam čekao da završi.
Probao lovit one jelene sa luk i strijelom, brzo odustao, ak išta mrzim to su luk i strijela. U TLOU su recimo napravljeni belesno.