Službena stranica
Platforme: PC, PS4, PS3, X1, X360
Izašla: 18/11/2104
The game takes place in Kyrat, a fictional Himalayan country that mostly consists of sprawling mountains and forests, vast water systems, and villages that house Kyrat's citizens. The main story follows Ajay Ghale, a young Kyrati-American, as he is caught in a civil war involving Kyrat's Royal Army and The Golden Path. Gameplay focuses on combat with enemies and exploration; players battle enemy soldiers and dangerous wildlife using a wide array of weapons, while completing side missions, collecting useful items, and journeying through the game's main story.
Metacritic: 85/100 | IGN: 8.5/10 | Polygon: 9.0/10
Vratio se jučer igri, ali ispočetka.
Krivi folder sa sejvovima sam prebacio prilikom prelaska na Windows 10 i otišlo u vjetar 30+ sati igranja.
Ali kako sam se zasitio malo MGS V trenutno, a puca mi se, FC4 je savršeno dobar za fino napucavanje.
Jedna umjetnička.
Nezz jel i prije bilo, sada je 1.9 patch prisutan, da se može isključivat animacija lootanja, totalno isključit HUD.
Pola tih stvari od savršenog gameplaya nisam ubrao...
Far Cry 4
Odlicna igra. Nazalost, nikad je nisam zavrsio.
Btw, nije mi jasno kako nismo jos imali temu :
Malo uredio prvi post. Zašto je nisi završio?
Ja bio uvjeren da ću ju zavriti odmah po instalaciji novih Winsa, kada ono čahura! ;(
Kako igra radi na konzolama ljudima?
Pa bemu misa Cole, bas kad skuzim da igra nema temu i zelim je otvorit, ti mi uletis
Ali da, meni je igra fantasticna, svijet je toliko ziv i zabavan, da je u zadnjih par dana igranja najveca misija koju sam odigrao to sto sam posijekao par kopriva
Makar imam vec 18 sati u igri, pricu skoro nisam ni takao, ali imam dojam da ce biti jedna solidna prica, nista vise. Od side misija isto nisam previse igrao, samo 1 Outpost liberatan i 2 Bell Towera
Uglavnom lutam po mapi i rijesavam one open world evente.
Malo uredio prvi post. Zašto je nisi završio?Čuo sve najbolje, a i probao sam je na PS4 i ide odlično.
Ja bio uvjeren da ću ju zavriti odmah po instalaciji novih Winsa, kada ono čahura! ;(
Kako igra radi na konzolama ljudima?
Da, to mogu potvrdit. Stvarno lijepo izgleda, a nisam ni jednom osjetio pad FPS.
Genijalna igra, napucavanje ultra zabavno, toliko mi se svidjela da sam ju i platinirao...
A tesko platinirat Far Cry...
Nije tesko nego zamorno,ako imas vremena na bacanje i imas volje za gluposti onda se moze.
Ista stvar s Mad Maxom. Platina niti malo teška samo treba imati volje i vremena puno.
Poslano s mobilnog telefona S7
Samo kaj za FC4 niti netreba puno vremena. Par grindanja ima,ali cak ti olaksaju i skupljanje gluposti po mapi s time da moras samo manji dio skupiti.
Tweakao igru, dosta bolje radi.
Iako u onom dijelu u selu gdje upoznajemo prvi put Amitu, tamo igra valjda najgore radi...
Ali bitno mi je da u 95% slučajeva sve fino fluidno.
Kada sam imao ovaj problem sa sejvom i kada sam shvatio da ću sve morat ponovo prelazit sam se zbedirao.
Ali sada nakon ponovnog kretanja, igra mi je još bolja, obožavam craftat, lootat, huntat u ovoj igri...
Sada sam izgubio gotovo 4 sata samo na ovo troje kako bih što prije bio Rambonha.
Neviđen užitak igrat bez HUD-a i svih ostalih gluposti.
Ta priroda, grafički prikaz, još i Himalaja, ma divota. Još me više razljute one pizdarije Far Cry 3.5
Pogle ti ovu divotu...
https://youtu.be/M4Es3lCoLLg |
Jel to mozda ona Syringe misija iz DLC-a?
Ne, to je prvi odlazak na Himalaju.
A koliko misija ima na visinama od 8000+ m?
Ja sam jos uvijek na visinama od oko 2000 m i jako mi se svidja krajolik, kako ce tek biti kasnije...
Ma ima dosta misija i u himalajama...
Sad švrljam malo po Kyratu i vozim se i na radio stanici slušam ovog glupana.
Kaže da voli sladoled od vanilije i tri seks pozicije: Missionary, dogy style and i am sorry.
Ja isto nisam zavrsio igru niti necu..jednostavno je dosadna..sve vec videno samo druga lokacija..trudio sam se i tjerao se igrat ali nije islo...letim onim helicem po 5 min od tornja do tornja i pitam se koji k... radim sa zivotom... pun k... mi je tornjeva i copy/paste gameplaya ubishit igri..
Ma ima dosta misija i u himalajama...Je, Rabi je dobar. Cesto uzmem auto i vozim se uokolo samo kako bi njega slusao
Sad švrljam malo po Kyratu i vozim se i na radio stanici slušam ovog glupana.
Kaže da voli sladoled od vanilije i tri seks pozicije: Missionary, dogy style and i am sorry.
Ja isto nisam zavrsio igru niti necu..jednostavno je dosadna..sve vec videno samo druga lokacija..trudio sam se i tjerao se igrat ali nije islo...letim onim helicem po 5 min od tornja do tornja i pitam se koji k... radim sa zivotom... pun k... mi je tornjeva i copy/paste gameplaya ubishit igri..Još su mi najbolje njihove manje igre, tipa Valiant Hearts i slični naslovi. Koja razlika, baš se vidi da je igra rađena neopterećena ičim i sa manjim budžetom naprave igriviju i zanimljiviju igru od far cry, watch dogsa i assasina zajedno ( koji su, budimo realni, jedna te ista igra u različitom settingu ).
Neznam, frend mi je posudio FC4 pred par dana i još ga nisam upalio, ako i budem igrat cu valjda samo main priču i to je to, ovaj garbage filler sadržaj više ne diram, unište svaki naslov s tim.