Službena stranica

Platforme: PC, PS4, PS3, X1, X360

Izašla: 18/11/2104

The game takes place in Kyrat, a fictional Himalayan country that mostly consists of sprawling mountains and forests, vast water systems, and villages that house Kyrat's citizens. The main story follows Ajay Ghale, a young Kyrati-American, as he is caught in a civil war involving Kyrat's Royal Army and The Golden Path. Gameplay focuses on combat with enemies and exploration; players battle enemy soldiers and dangerous wildlife using a wide array of weapons, while completing side missions, collecting useful items, and journeying through the game's main story.

Metacritic: 85/100 | IGN: 8.5/10 | Polygon: 9.0/10

Vratio se jučer igri, ali ispočetka.
Krivi folder sa sejvovima sam prebacio prilikom prelaska na Windows 10 i otišlo u vjetar 30+ sati igranja.
Ali kako sam se zasitio malo MGS V trenutno, a puca mi se, FC4 je savršeno dobar za fino napucavanje.

Jedna umjetnička.
Nezz jel i prije bilo, sada je 1.9 patch prisutan, da se može isključivat animacija lootanja, totalno isključit HUD.
Pola tih stvari od savršenog gameplaya nisam ubrao...

Odlicna igra. Nazalost, nikad je nisam zavrsio.

Btw, nije mi jasno kako nismo jos imali temu :

Malo uredio prvi post. Zašto je nisi završio?
Ja bio uvjeren da ću ju zavriti odmah po instalaciji novih Winsa, kada ono čahura! ;(
Kako igra radi na konzolama ljudima?

Pa bemu misa Cole, bas kad skuzim da igra nema temu i zelim je otvorit, ti mi uletis
Ali da, meni je igra fantasticna, svijet je toliko ziv i zabavan, da je u zadnjih par dana igranja najveca misija koju sam odigrao to sto sam posijekao par kopriva
Makar imam vec 18 sati u igri, pricu skoro nisam ni takao, ali imam dojam da ce biti jedna solidna prica, nista vise. Od side misija isto nisam previse igrao, samo 1 Outpost liberatan i 2 Bell Towera
Uglavnom lutam po mapi i rijesavam one open world evente.

Malo uredio prvi post. Zašto je nisi završio?
Ja bio uvjeren da ću ju zavriti odmah po instalaciji novih Winsa, kada ono čahura! ;(
Kako igra radi na konzolama ljudima?
Čuo sve najbolje, a i probao sam je na PS4 i ide odlično.

Da, to mogu potvrdit. Stvarno lijepo izgleda, a nisam ni jednom osjetio pad FPS.

Genijalna igra, napucavanje ultra zabavno, toliko mi se svidjela da sam ju i platinirao...

A tesko platinirat Far Cry...

Nije tesko nego zamorno,ako imas vremena na bacanje i imas volje za gluposti onda se moze.

Ista stvar s Mad Maxom. Platina niti malo teška samo treba imati volje i vremena puno.

Poslano s mobilnog telefona S7

Samo kaj za FC4 niti netreba puno vremena. Par grindanja ima,ali cak ti olaksaju i skupljanje gluposti po mapi s time da moras samo manji dio skupiti.

Tweakao igru, dosta bolje radi.
Iako u onom dijelu u selu gdje upoznajemo prvi put Amitu, tamo igra valjda najgore radi...
Ali bitno mi je da u 95% slučajeva sve fino fluidno.

Kada sam imao ovaj problem sa sejvom i kada sam shvatio da ću sve morat ponovo prelazit sam se zbedirao.
Ali sada nakon ponovnog kretanja, igra mi je još bolja, obožavam craftat, lootat, huntat u ovoj igri...
Sada sam izgubio gotovo 4 sata samo na ovo troje kako bih što prije bio Rambonha.

Neviđen užitak igrat bez HUD-a i svih ostalih gluposti.
Ta priroda, grafički prikaz, još i Himalaja, ma divota. Još me više razljute one pizdarije Far Cry 3.5
Pogle ti ovu divotu...

https://youtu.be/M4Es3lCoLLg

Jel to mozda ona Syringe misija iz DLC-a?

Ne, to je prvi odlazak na Himalaju.

A koliko misija ima na visinama od 8000+ m?
Ja sam jos uvijek na visinama od oko 2000 m i jako mi se svidja krajolik, kako ce tek biti kasnije...

Ma ima dosta misija i u himalajama...
Sad švrljam malo po Kyratu i vozim se i na radio stanici slušam ovog glupana.
Kaže da voli sladoled od vanilije i tri seks pozicije: Missionary, dogy style and i am sorry.

Ja isto nisam zavrsio igru niti necu..jednostavno je dosadna..sve vec videno samo druga lokacija..trudio sam se i tjerao se igrat ali nije islo...letim onim helicem po 5 min od tornja do tornja i pitam se koji k... radim sa zivotom... pun k... mi je tornjeva i copy/paste gameplaya ubishit igri..

Ma ima dosta misija i u himalajama...
Sad švrljam malo po Kyratu i vozim se i na radio stanici slušam ovog glupana.
Kaže da voli sladoled od vanilije i tri seks pozicije: Missionary, dogy style and i am sorry.

Je, Rabi je dobar. Cesto uzmem auto i vozim se uokolo samo kako bi njega slusao

Ja isto nisam zavrsio igru niti necu..jednostavno je dosadna..sve vec videno samo druga lokacija..trudio sam se i tjerao se igrat ali nije islo...letim onim helicem po 5 min od tornja do tornja i pitam se koji k... radim sa zivotom... pun k... mi je tornjeva i copy/paste gameplaya ubishit igri..
Još su mi najbolje njihove manje igre, tipa Valiant Hearts i slični naslovi. Koja razlika, baš se vidi da je igra rađena neopterećena ičim i sa manjim budžetom naprave igriviju i zanimljiviju igru od far cry, watch dogsa i assasina zajedno ( koji su, budimo realni, jedna te ista igra u različitom settingu ).

Neznam, frend mi je posudio FC4 pred par dana i još ga nisam upalio, ako i budem igrat cu valjda samo main priču i to je to, ovaj garbage filler sadržaj više ne diram, unište svaki naslov s tim.