E nemoj mi spojlat :

Ja sam jos na pocetku. Prema statistikama imam 27%, ali realno 15%. A 35 sati u igri.

Zato sam i stavio u spoiler. :

Ja sam na cca 20%, imam negdje oko 10h.

I kakva ti je igra? Jesi skuzio kako maknut maglu s mape?

Upalis maglenke na djipu ili buggyu.

Hahaha.
Mrtvi tornjevi.

Igra je vrlo dobra, mogu ti reć da me malo nervira kad odem na mapu, stavim si waypoint i onda 4 karma eventa, onaj Hijack a truck event, ma kaos.

renda
Ti si prošao cijelu već ili?

Nisam,imam nekih 45 sati u igri,sad sam malo stal,pocela mi dosadjivat pa da se ohladim malo,al dobra igra,nemrem rec da nije.

Ja sam krepao od dosade. Nisam je ni zavrsio dok sam u 3 uzivao.

U trojci sam uzivao. U cetvorci duplo vise.

Danas taman počeo malo igrat, na prvu mi se puno više sviđa od FC3, koji mi je bio ružan i naporan.

Grafika je predivna, priča isto bolja od trojke iako i dalje teški šund ; ne znam zašto ne nastave u stilu FC2 sa pričom i vrate onu surovost i realističnost  a ne da mi je glavni negativac karikatura, a glavni lik totalni noob koji je po duhu svetom ( ili po genetici ) vrhunski ratnik.

Gameplay puno sređeniji i napredniji od trojke Ne sviđa mi se  ono penjanje na tornjeve i milijun nepotrebnih side questova, škrinja i ostalih glupsoti, al dobro ionako je sve opcionalno. Igrat cu igru čisto za svoj gušt i ne opterećivat se s tim.

Ponovo se osjećam ko dijete.
Od kad dođem ujutro na posao čekam tih 16h da dođu, da se zaletim doma i odigram 3h Far Cry-a. Igra je fenomenalna (istina je da mi je prva na PS4), igriva, cijelo vrijeme pokušavam ne skretati s zamišljenog puta, ali nemreš.

Na svakom onom biranju
između Amite i Sabala sam izabrao potonjeg jer ipak mi se njegova riješenja čine bolja, a ona prva 100% stealth misija mi je bila jako teška iako igram na normal težini.

Prošo sam samo onaj story related part. I ain't got time for that. Haha. Budem dns kasnije popodne ili sutra malo išo rokat.

Kakva ti je Arena?
meni je bezveze,recimo puno je bolji Fight Club u AC Syndicate-u.

Kad mi RDR dopusti malo cu se pozurit s FC4 da dodjem do Arene jer mi se cini bas zabavna. Barem iz onog sto sam buraza gledao.

Arena je ništa specijalno,da nema trofeja nebi niti znao da postoji u igri.

I tak. Dns sam skoro odlijepio na živce zahvaljujući mrtvom luku i strijeli.

Pa uzmi zapaljivu/bomba strijelu. Ali i općenito su meni luk i strijela super oružje, savršeno za stealth način igranja. Pa sve Outposte liberatam samo pomoću strijele.

Ma ovo je jedna story-related misija u kojoj nemaš ništa osim toga. Sad mi je već žao kaj nisam bio pička pa krenuo igrat na Easy.

Ja igram na Hard i zao mi je sto nema vece tezine