Deadwalker kako funkcionira, kakva je demografija drugih polaznika? Ubace li te s početnicima ili su svi izmješani?
Što vam je uljepšalo dan?
Deadwalker pa to je normalna stvar sa muskima. Neznam ako si upoznat, ali tvoje tijelo je u vrijeme zenine trudnoce reagiralo na nacin da je skladistilo masti i mozak je pripremao zalihe da budes otac. Doslovno si imao reakciju na zeninu trudnocu na takav nacin. Dogodilo se i meni, sto je nevjerojatno za moj tip tijela, nabio sam skembicu i skladistio sve u podrucju trbuha. Neznam na koji nacin zene salju signale, neki kazu putem koze
Fenix bilo nas je mislim 18 u grupi, oni više-manje svi već hodaju duže vrijeme tako da sam ih pokušavao uloviti (probao sam napraviti sva ponavljanja pa koliko je god tijelo moglo) Omjer muškarci - žene je negdje pola-pola, a dobna skupina ti je od 25 pa negdje do 55 godina. Svi rade iste vježbe. Trening inače vodi jedan moj dobar frend pa eto, lakše ti je kada te motivira netko koga dobro poznaš (i totalno je druga dimenzija kada vježbaš u grupi naspram kada radiš vježbe sam).
chono čuo sam i ja negdje to, no nisam mislio da se to stvarno događa.
Hm krive utege koristis
Krenes lagano sa paprišnjacima kad ojacas bacas se na plečku.
Nema na cemu
Dobili smo google recenziju 1 prije pol godine u firmi - i saznali da osoba koja je dala tu ocjenu ima birc u novoj gradiškoj. Malo je reć da smo review bombali birc.
yakuza_stinger Kako se zove, možda sam bio.
Heat Caffe Bar (ime je rijeka koju je julije cezar prešao kad je rekao "Kocka je bačena")
yakuza_stinger Da, bio sam u 4 u jutro.
Heat i jel rupčaga?
yakuza_stinger Ne sjećam se.
Fenix Deadwalker daj stisni tu raketu
- Uređivano
vani ugodnih petnaest stupnjeva, sunčeve zrake penetriraju sa svih strana, bucket hat se nosi u stanu, sluša se "to pimp a butterfly", pije se nezašećereni ALMDUDLER!!!! . . . . .
kakvo vrijeme za biti živ!!
. . . a onda se sitim da danas igra Hajduk
wow
Ništa
Izdana gradevinska dozvola!
Dobio sam beđž na kojem je kvot od staljina.
- Uređivano
Nije baš uljepšalo, al s obzirom da nema teme "što vam je sjebalo dan"…
Mislim, tužan malo, jbga… zadnji radni dan mog dućana u Westgateu, nakon što sam 9 godina proveo u njemu, zadnje 3 godine ko voditelj… nije ni čudo da nas zatvorili čim su mene stavili, heh
Zatvoreno, gotovo… sljedećih 10 dana praznimo od robe i namještaja, a onda premještaj u neku drugu poslovnicu.
U nove radne pobjede, šta'š…
Davno je bilo, heheh ... Od malog Sonya na početku pa do 800 kvadrata kroz razna širenja. Adio Westgate